Нема голема разлика во изгледот, мене поубави ми се акрилните нокти, но тие се поштетни мислам дека е заради лепакот со кој го лепат вештачкиот нокт е штетен за твојот нокт го уништува (ако грешам нека ме поправи некој) . Имам другарки што ставиле акрилни нокти и сега им се лом им се листаат, им се кршат а пред тоа имале здрави и убави нокти. Гелните нокти не се толку штетни и доколку ставаш јас би ти препорачала гелни
Tоа зависи каде си ставала нокти И секако-за која цена!! Ако ставиш квалитетни нокти,ниту твоите се оштетуваат ниту се вадат месец дена..Јас ставам во ULTRA LOOK и сум препрепре задоволна! )
Некој да не знае која е цената на гелни нокти во студио Блоу и Енерџи? И какво искуство имаат во овие два салони?
Сакав наредната недела да си ставам надградба на ноктите но ко се присетив какви ми беа ноктите ко ги извадив од предходно ми се стемни 3 месеци поминаа од 1 надградба и не ми се опоравија за зал сеусте ме боли ко ке фатам нес да чепкам. Сакав да прашам дали знаете кај можам да најдам зацврстувач за ноктите бидејки мене и природно ми се слаби барем малку од малку да имам нокти а тие штом подникнат одма се кршат
од oriflame лаковите што се за зацврстување и потхранување се добри, јас после надградба со нив ги подопоравив
Девојки а дали знаете како делува од орифлем тоа што е за побрз раст на ноктите сакам да си го порачам.позз а ова што е за зацвртување веке го порачав па ке видиме
Јас ги имав моите нокти пораснато и ги имав направено само со гел ..прекрасни беа..ми траеа и доста долго време..но кога ги извадов ми беа доста оштетени многу ми беа меки и лесно ми се виткаа,па морав да ги сечам,но бев доста задоволона..ни еден нокт не ми беше скршен за разлика што ми имаат кажувано другарки дека уште од 3 ден му се кршат
Nedzhla еве веќе имам пишано од oriflame лаковите што се за зацврстување и потхранување се добри, јас после надградба со нив ги подопоравив
јас ставам надградба 1 година без прекин.. 4 пати имам ставемно само гел на моите нокти.. прекрасно изгледаат, пресредени се секогаш. Е сега се оштетуваат,да али тоа е
Јас редовно ставам гел на моите нокти, затоа што природните ми се ужасно криви и слаби. Доколку тоа професионално се прави, изгледаат одлично. Пред извесен период пробав да ги пуштам моите, за да проверам што останало од нив, и кога за изненадување, ноктите ми беа одлични! Зајакнати, криви сеуште, ама со мајка природа нема разбирачка. Ако ги прави професионалец со добри препарати, немајте гајле!
како сте задоволни од гелните нокти од студиот Тимотеј? јас имав еднаш ставено мн ми беа убави али после некој ден одма ми се скршија два, можеби и поради тоа што имав во брзо време ставено два пати.
Имам ставено еднаш и никогаш повеќе!!!Навистина рацете изгледаат преубаво со надградба,но моите нокти после тоа беа катастрофа.Никогаш пред тоа не сум имала проблем со кршење и лупење на ноктите,а после надградбата не можев да ги опоравам.Затоа моите си ги пуштам,им давам убава форма и си ги лакирам според моменталните желби
дали има некоја ставано надградба во belisima да ми каже дали добро и квалитетно ги прават и колку чинат?