1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на нокти

Дискусија во 'Тело' започната од Mireto, 20 ноември 2009.

1. Devojka20

Devojka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Јас секогаш од моја 17 год. возраст сум со наградба на нокти пошо моите вистински се катастрофални... и супер ми се :) ако имаш кејф да си ставиш, пробај... нема некој ужасни страшни последици :) :*

2. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    каде во Скопје прават евтини гелни нокти ? :D

3. anaanu627

anaanu627 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Kate! i site ostanati so mislat deka nadgradbata e stetna: SRCKI ZAVISIT OD GELOT jas imav saeno nadgradba i mi traese 2 i pol meseci ama poubo mi e ko ke si gi pram sama :) ama so e najvazno nadgradbata e stetna ako redite postojano a od mesec na mesec ne e stetna :D

4. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Досега имам два пати ставено надргадба со гелни нокти -типсови,акрил не сакам да користам,а ме интересира како сте задоволни со гел на природни нокти и дали се издолжуваат.?

На lepadama и london-girl им се допаѓа ова.
  5. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    неам ставано. а баш сакам, онака еднобојни, желба ми е :)
    иначе сакав да прокоментирам за тоа како девојките се жалат за тоа како ноктите им се уништиле, значи нема логика, може да ти се уништи делот на кој ти бил залепен ноктот, нелогично е да се уништи делот што уште не е израснат, нема везе незнам, еве пример другарка ми неможеше да си ги порасне ноктите и за нова година стави вештачки 3 недели колку и да и стоеа за тој период и пораснаа тие доле, сега си има природни долги и не и се меки нити и се лупат, истото се деси и со девојчиња од клас :)
    како и да е! кажувам да за долги и убави надградени нокти :inlove:

На lepadama и london-girl им се допаѓа ова.
  6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    9.428
    Јас сум супер задоволна, носев два пати по 3 месеци гелни на мои нокти.
    Не се издолжуваат моментално, но додека си стои гелот тие си растат без ризик да се скршат или оштетат.
    На следната надоградба веќе ти се доста пораснати, нели допуната се прави на 3-4 недели.
    Ноктите не се уништуваат од самиот гел, вие ги уништувате со тоа што го корнете гелот и/или типсовите!
    Подобро кога веќе се откажувате од надоградбата истурпајте го гелот колку да го порамните со остатокот од ново израснатиот нокт.
    Секој козметичар ќе ви каже дека гел од нокти по никаков друг начин не се отстранува.

На lepadama, london-girl, Little-one и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.795
    Допаѓања:
    18.559
    НАредната недела почнувам да работам со ова по дома ,па се надевам ќе ми тргне.Ми беше
    желба одамна,конечно ќе ми се исполни :)

На SexyGirl2, Marilyn-Monroe, lepadama и 2 други им се допаѓа ова.
  8. feminarka20

feminarka20 Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    акрилна и гелна техника за нокти

гледам има многу теми за нега на нокти, но на оваа тема не стретнав ништо. јас лично ставам редовно, секој месец акрилна надградба на нокти и стварно е супер. трае дури и повеке од месец. но би сакала да пробам сама да си ставам, така некако интересно ми изглеа. знае ли некој од каде да си купам производи, (акрилни пудри мономер, типсови, лепак, акрилни бои, па дури и гелови) во салонот кај што ставам на дааваат информации. ке ми биде мило а и од корист да чујам било каква информација. поздрав

На lepadama му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    12
    Имам повеќе пати ставано надградба на нокти,бидејќи сакам големи нокти,ама сепак моите се катастрофални,многу ми се кршат..И сега пред нова година ставив..И еве уште ги носам..и редовно одам на корекции.. :)

10. elinela

elinela Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    20
    Дечки ве молам ;( кажете ми каде у Скопјево прават гелни нокти до 500че, зошто веќе две недели со колешка бараме и никако да најдеме |( 2 типки што ги прашавме што прават нокти до 500 си работеле со постојаните клиенти што ги имале и не примаат нови :envy: а за други незз

11. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    ИТНО, ИТНО, ИТНО! Дали некој ставал гел лак на КРАТКИ нокти? Колку трае??? Ве молам одговорете ми, многу ми е итно!!! :worried:

12. loca.girl1

loca.girl1 Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    4
    Јас летото неколку пати ставив надградба на нокти. Изгледаа прекрасно, а исто и моите вистински нокти. Бев импресионирана од нивната големина..
    пс. единствено ми се скрши малиот нокт, но за брзо време ми порасна. ;) :D

13. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Да јас стававгел на нормална должина,не знам под кратки шсто подразбираш,сега не знам за онака ако ти се изедено до корен,но мене на исецени нормално ми испаднаа супер,ко природно ми изгледаа,долги но не предолги,и ставив обичен француски маникир,мада сега ми се допагаат и оние ишарани. трае до 3 недели.good luck!

14. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    имав ставено во летото и околу месец дена ми стоеја
    :) Бев многу задоволна многу убаво ми ги направија..
    после тоа моите нокети беа убави големи но меки па морав да ги сечам
    и немав некои посебни проблеми само што беа меки
    но кога повторно ми пораснаа беа нормални :)

15. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    kade vo skopje ima eftini gelni nokti? :))

16. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Колку време отприлика може да истраи тоа со гел на кратки нокти? :?:

17. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.848
    Допаѓања:
    7.150
    зависи од тоа колку бргу ти растат ноктите.обично до месец дена

18. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    813
    Допаѓања:
    1.661
    ии :$ шо мислите, можам ли и јас да стаам надградба?? у живо ми се дури поширокии, катастрофа бе.. многу ми е срам од ноктиве :$ а за 2недели сум на свадба, па сакам да стаам надргадба.. кажете ми дали ке можам за да отидам и да не се посрамам.. :sweat:
    плс хелппп!! :inlove:

Прикачени фајлови:

19. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Ич да не се секираш, не си ни прва, ни последна :)
    Овие денови само не ги крати ноктите за да може типсот (вештачкиот нокт) да се држи на поголема подлога и подолго да трае.

На Iva.T му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    813
    Допаѓања:
    1.661
    лелеее.. дај боже да е така, дај божееееее.. епа баш ти ФАЛА, мн ме израдуваа, мнооогу :inlove: :* :inlove: