исто како и сите нормални нокти.. не се секирај, надргадбата се става на средината од ноктото не од најгоре ке видис пробај нема да зажалиш
Јас имав пред Нова година ставено гелни нокти кај една жена во Влае, и на корекција бев 2-3 дена пред Нова година во ,,Сандра`` кај зелен пазар, многу сум задоволна и тогаш корекцијата ме чинеше 600 денари и беа прекрасни ноктите само што ми здосадија после еден месец и ги извадив некаде на почеток на февруари мислам дека. Сакам пак да си ставам во Сандра ама од тие од 400, другарка има ставено сега пред 2 недели таму за 400 и топ и се ноктите, ама се мислам каква е разликата мегу тие и тие чим се разликуваат по цена..
ХЕЕЕЕЛП! Си ставив типсови пред еден месец и сега сакам да ги извадам но не знам како. ВЕ МОЛАМ за совет!
Ќе одиш таму каде што ти ги ставиле, најлесно ќе ти ги извадат. А дома ако ги вадиш сама, ќе си ги уништиш своите нокти.
Многу ми се свигаат,следен пат вакви ке побарам,мислам дека не е тешко да се направат,треба да имаш должина,ваква боја розе и цветови имам баш сега на ноктите,а тегет со циркони мислам дека не е некоја филозофија да се залепат,само дали има ке има тегет во моментот.
Znachi ako redovno pravite korekcija fala bogu deka nema da vi se oshtetat.. A normalno e deka ako ednas stavish nadgradba i za 1 mesec gi otkornesh noktite normalno e da vi se oshtetat Jas 2 godini gi pravam i bash sum zadovolna )
Може да ми пишеш подетално кај се наоѓа салонов и бројче нешто зашо сакам и јас да си ставам гел на нокти, фала. поздрав
devojki, sakam da si stavam nadgradba an nokti, gelna, obicni ne mora da se crtaat ili neso zatoa ve prasuvam kade ima najeftino?
Ако си од Скопје,најевтини се во Сандра. Јас прашав пред некој ден,400 ден се.И порано имав ставено таму и стојат долго време. Јас сум задоволна.
Лејдис, ај ве молам кажете ми каде да си ставам гелни нокти, но да се квалитетни и да прават убави шари. Имав типсови до сега, ама не сакам пак да ставам, некако ми се многу тешки за вадење. Фала!
Па мислам дека горе доле истите гелови ги користат,зависи од раката на козметичарката дали ке ти испаднат дебели тенки,убави итн. јас си ставам во едно локално салонче,не е нешто внатре,на паркингот позади стокомак позади стариот беверли,за 500 на моите ми обликуваат и ставаат гел,задоволна сум.
Сакам да прашам како изгледаат нокти со силиконски гел ? Ќе ги правам за матура,а незнам како изгледаат такви нокти
Дали ако ставам надградба пред да одам на одмор, ќе паднат побрзо или ќе се оштетат ноктите заради тоа што ќе бидам повеќе во вода?
Јас ставив минатото лето и не ми падна ни еден , ни се оштети ама брзо ми растеа моите нокти и затоа морав порано да ги извадам а не сакав корекција