Кај Фросе во Влае скапичко е малце..1000 само гел, 1500 надградба и гел и ќе имаш термин дурии за 2 недели Ама квалитетни се стварно, до 5 недели ти стојат и за шари не се грижи, за се ја бива Еве ти број 078 477 149, размисли си..
Феминки, ај ве молам кажете ми каде да си ставам гелни нокти, но да се до 500-600 ден. Итно ми е многу.
надградба на нокти во студио Сандра е 800 денари, а корекција е 400 денари јас си ставив лани летото после тоа , ноктите ми беа за никаде-и онака се кастратрофа, што ли ме тераше да си ставам наградба, ама ете да пробам
лани два пати ставив нокти во Сандра и поужасни не сум имала,за помалку од 5 дена ми паднаа...иначе Сандра има во центар,капиштец и во аеродром
Повеќе пати сум ставала нокти во Сандра,ама прашав за цената да не се сменила случајно. Инаку имам и сега нокти,400 ги платив. и претходно коа сум ставала таму,ми стоеле повеќе од 1 месец.
Meче, можеш ли да ги сликаш да ги видиме? Зошто ова студио Сандра нема ни фејсбук страна, ништо...а баш сакам да видам каква е формата на ноктите.
Фросе е ЕКСТРА.... Ама сеа да се јавиш тек за средина на јуни има... А инаку преубаво ги прави и многу стојат , а и соленка е богами Има и фб страна видете... https://www.facebook.com/kittynailart.mk
Дечки ќе сакате ли да ми објасните каде точно се наоѓа студио Сандра во Центар и во Аеродром? И дали надградбата е 800? а гел 400? Фала однапред
Сандра во Центар е одма позади зелено пазарче, доаѓа во зградата позади оние сто продаваат ЦД-ња на црно Блиску е многу до пазарот фактички излегуваш од тој влезот кај што се кондурите, вртиш лево и бројш трета зграда. Во мезанин беше ако ми текнува. Сепак прочитај искуства од феминки не се сите многу задоволни од тие нокти паѓаат и се кршат лесно. Може ти е подобро да платиш некаде повеќе ама бар да знаеш дека ќе ти потраат. Едит Си прашав во темата кај што треба тоа што ме интересираше. Исто за сите што прашуваат за нокти каде што како, освен Фросе и Емина работи супер. И во однос на квалитет на материјал и за шари. Во центар се наоѓа салонот нејзин
per lei ... marija ... ako sakas mozzu i broj da ti dadu i + toj mnogo e eftino ... a i dobro pravi kvalitetno ja sam kude njuma vek 5 godine i mnoogo sam zadovoljna http://www.facebook.com/per.lei3 eve ti i fb strana ... poz
феминки кажете ми каде да ставам нокти, значи не е битна цената само да се добри квалитетни да изгледаат природно некој со добар дезен. Барам долго време, сум била на повеќе места сум ставала ама не сум задоволна досеа од никој.