Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на нокти

Дискусија во 'Тело' започната од Mireto, 20 ноември 2009.

1. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    815
    кажете ми некоја по препорака што е стварно добра во тоа ИТНО МИ Е

2. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Во Сандра во Аеродром ставаше другарка ми гелни, за френч маникир 400 и земеа, и онака, доста долго и траеа, околу еден месец.
    За со шари незнам колку е, ама не би требало да биде многу поскапо. :?:

На Cielo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    815
    сум била во сандра и не ми се свиѓаа, некое друго место или некоја девојка што знае добро да прави нокти

4. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Кај Емина https://www.facebook.com/profile.php?id=1362800309 ! Квалитетнае и супер црта! Исто иФросеамакај нејзе се чека ептендолго за термин! Мада пишии и на Емина одма ако се решиш пошто матури се!

5. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    815
    буубица кажими имаш бројче од неа јас немам фејсбук да исконтактирам со неа

6. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Kozmeticki salon Iri-M 3226322 jas sum zadovolna

7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Дали некоја од вас има правено нокти во студио Тимотеј во Кисела Вода? Имам закажано таму за нокти, а досега никогаш нокти не сум ставала и незнам како прават таму.

8. andrea1998mk.girl

andrea1998mk.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    јас имам ставано нокти кај мојата комшика таа работи приватно дома и многу убаво ми ги залепи ми траеја 1 месец и откако ми паднаа малку беше потешко моите нокти да се вратат во нормала но сега е добро :rofl: :rofl: :rofl:

9. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Мелина е најдобрата козметичарка во Велес , извозете се до таму.. праев многупати кај неа нокти последен пат 4 месеци ми траеше гелот. Многу ефикасни инталијански гелови има ,а + шо знае да црта. Се има во неа ,талент е жената.Еве ако некој е заинтересиран за препораката ќе оставам број од нејзе. 070 820 990 :)

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Касно прочитав затоа ти враќам сега. Ако не си отишла уште, подобро ќе ти биде да откажеш. Катастрофа работат.

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.383
    Допаѓања:
    103.161
    Мене кај девојкава 90 % од ноктите не ми се свиѓаат, не е прецизна, става на ФБ секакви слики и од добри и од катастрофални, можеби сликите и се од почеток па сосем нормално да и се такви какви што и се, но како девојка што се занимава профи со тоа не би требало да става замачкани нокти и неуспешни цртежи. Се надевам се има подобрено бидејќи има и навистина убави ноктиња помеѓу сите тие чкртаници и замачкани виуги. Инаку оние цветови што ги става, баш ме интересира дали стојат на обични нокти, не гелни, можеби ги лепи со некој синтетички лепак, но со лак сигурно не стојат., колку што знам тие се ставаат на гел и со самото тоа се зацврстуваат. Да не бидам мрчатор ама искрено оваа девојка ме инспирира дека можам и јас да започнам, досега си цртав само на мене и на најблиските, но редно време и да покажам што знам и умеам.

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас до сега никогаш не сум ставила надградба, затоа што имам природно убава форма и доста ми се цврсти ноктите. Сега ме фркна нешто и јас да си ставам. Па прашањето ми е дали после вадењето, имате некаков проблем со ноктите во смисла на крешење, лупење, истенчување?

13. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Ако имаш природни убави немој да ставаш. Јас така сакав да пробам и кога почнаа да ми паѓаат ноктите ми беа како лист.

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Zdravo zenski! Dali moze nekoja preporaka za pravenje gelni nokti vo ostrovo,aerodrom ? A moze i nekoj sto znaete doma sto doagja, normalno po nekoja normalna cena ! Se izvinuvam za latinicata od mobilen pisuvam. Fala odnapred!

15. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    :) zaboraviv da naglasam bez tipsovi,samo gelni

16. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    И јас имам тенки и лесно кршливи нокти :sweat: :sweat: имам ставано повеќе пати , најчесто си ставам француски бидејќи ми одговара на се и изгледа женствено , и имам забележано дека после акрилот ми се поцврсти ноктите , но не за долго |(

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.476
    Допаѓања:
    17.176
    На 8-ми јуни, кога ќе завршиме школо (конечно) ќе си ставам гелни нокти. За 300 денари по мсец-месец ипол траеле на братучедками. :)

18. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    мене секогаш ми се ноктите со гел веќе 1 и пол година. :)
    ги имав иставено само на една недела, имав натпревар Прва Помош и неможев да работам.
    искрено многу сум задоволна, многу средено изгледаат ноктите.

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Каде тоа за 300 денари? :o

20. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    1.815
    Ставив летото со гел, и после цело време си правев корекции. Меѓутоа кога си реков , ај да ги одморам малце моиве и го истадов гелот, природните нокти ми беа катастрофа. Значи меки, како ливчиња, ми се лупеа и ми беа некако како рапави. Сега има повеќе од месец од кога ги имам извадено и уште не ми се опоравени ноктите, не ми се ни приближно какви што ми беа.