^^ Еве http://www.facebook.com/V.sanja.nails?ref=ts&fref=ts линк од девојчето, прави многу убави нокти и е ми се чини најевтина.. во ново лисиче работи
Devojki da ne znae za koja cena gi pravi KITTY NAIL ART noktite? https://www.facebook.com/kittynailart.mk eve vi link, mnogu mi se svigaat ama ne mi vraka vo inbox izvinete sto pisuvam na latinica, P.S. ve molam za brz odgovorr
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater Сакам да си порачам ваков сет за правење нокти и сама дома да си ги правам.Но воопшто не ми е позната оваа марка на геловите.Ако има некоја феминка порачано да ми каже како е задоволна?
И јас и пишав на девојката не враќа на фб,па и се јавив и мислам дека премногу се преценила.. На природни нокти гел и е 1200 ден а наливни 1500,јас барем мислам дека е многу има за многу поевтино а многу убаво..
Да не знае некој кај можам за ефтина цена да ставам гелни нокти, нејкам некои посебни шари ни слично сакам да ми изгледаат природно и да се по некоја прифатлива цена ?
Еве ме мене, со едни лаичко (можеби глупаво) прашање, сакам да ми ги направат ноктињата со гел, значи гелни ноктиња де, слично како и феминката погоре - без некои посебни марифети, значи френч или еднобојни светки, да ми оди на се` (тегет на пример) , прашањето ми е - дали МОРА да ми прават надградба на моите, зашто јас не сакам да ми се продолжат ни сантим, си ги сакам кратки...
Јас гел не сум ставала, ама сега имам ставено гел-лак, ваљда некоја полајт варијанта е тоа. Се мачка исто како лак, се суши со лед лампа, и се лакира, а можеш после и над тоа да ставаш лак. Јас кај што одам се на OPI, ми траат околу 3-4 недели (два пати имам до сега ставено), со тоа што ми подникнуваат нели, ама ставам ист таков лак. Нежен ми е лакот и убаво изгледа, средено. Претходно многу ми се лупеа ноктите, борба водев со нив, сега е многу подобро.
ако имаш основа од твои нокти односно ако ја имаш должината на што ти ја сакаш тогаш само со гел кети ги надополнат одозгора јас ги носам така еве веке една година и совет од мене кога веке еднаш ке ставите гел на нокти не го вадете за еден месец ке ви бидат хаос веке кога ставате бар поносете ги малкуи еднаш месечно одете си на корекција и стално рацете ке ви бидат средени
Каде одиш на маникир (ако не е тајна)... имам проблем со турпија... не можам да ја поднесам, па ако се става лак и се суши со ламба ми одговара. И секако цената (пак ако не е тајна)
Не, не мора. Тоа е твоја желба еве конкретно јас имам гел на нокти веќе 5 месеци и не ги продолжувам ни сантим од иста причина си ги сакам кратки Можам во лп да ти пратам слика од моите досегашни нокти па ако ти се допаѓаат да ти дадам бр таму каде што идам. Мене ми зима 700, убаво работи и што е најбитно машинката и турпиите секогаш се стерилни. Поздрав Тренди
Ако си од Скопје,веќе сум кажала дека во Сандра за 400 денари можеш да ставиш гелни и стојат некаде околу 1 месец.Поевтини од 400 не сум сретнала до сега
Многу ми се допаѓа кога ке видам кај некој убаво среден маникир..ми се допаѓаат и надградените нокти но имам слуснато дека покасно доаѓаат проблемите ..ноктот останува оштетен и тешко се опоравува..А баш сакам барем еднаш да имам такви нокти зосто моите никогаш не можам да ги израснам премногу ми се кршливи..