Ништо тогаш со тие пари лакчиња од Голден Роуз ќе си купам и цела година ќе се лакирам, неможам пак да се борам со кршливи нокти
Препорака каде да направам гелни наливни нокти?По можност во околината на центар-кисела вода-аеродром..
Јас ставив гел, ми беа долги ноктите, ама не баш. Ми беа само прави, а јас сакав како шпиц да ми се.. ама за тоа треба големи нокти.. Не ставив надградба дека мислев дека одма ми пааѓаат.. а другарка ми такви стави многу пдоборо игледа. Моиве се кратки многу сега.. Кои повеќе траат, тие со надградба ил игел на природни нокти?
Ми се скрши едниот нокт од надградбата што ја правев пред 2-3 недели,како можам да ги извадам другите нокти?како да ги одлепам?
Имам нокти цело време со гел ми се, ги правам на козметичар. На лето ги одмарам си ги носам кратки. Имам заприметено дека ги оштетува ноктите во смисла послаби ти се, ти се кршат побрзо и сл. но тоа се случува кога да речиме ќе ставиш нокти и после кога ќе ти паднат ќе ти бидат слаби твоите што израснале. После кога повторно ќе ги пораснеш и нема да ставиш гел ќе си бидат поцврсти ноктите. Така е кај мене ма да секогаш имам нокти сега летово ќе видам, не планирам да ставам гел
Незнам дали сте виделе, во Голден роуз во ГТЦ што е ставаат надградба со гел-лак, мислам 400 денари дека е, па дали некоја ставала да каже искуство? Исто колку што разбрав можело и да се купи тоа, исто било 400 денари ама требало и таа ламбата и незнам уште што Значи ова ми се информации братичедка ми што ми кажуваше, незнам јас лично затоа и прашувам за искуство Ако е гел-лак мислам дека тоа не го оштетува ноктот па би ставила, врз моите..
Мислам дека е со гел лак, но од квалитетот и нема баш задоволни или пак само јас сум налетала на такви. Другарка моја правеше таков маникир и не ѝ траеа баш долго и не беше задоволна од изработката. Подобро оди си во салон каде работат со гел лакови, па таму побарај да ти направат маникир, во Голден Роуз не ни знам дали девојките кои прават нокти имаат некакво искуство со работа во козметички салон.
Незнаев каде да прашам , па ајде овде Порачав од ибеј вакви украси за нокти кажете ми мора да направам надградба ли за да ги ставам или можам да ставам проѕирен слој на лак за нокти па да се залепи за ноктот? Инаку имам долги нокти , не би сакала да ставам надградба
која цена се гелните нокти во ова студио ? И ако може да ми препорачате некаде каде што прават гелни нокти до 400 денари?
Не ти е потрбна надградба, јас кога ставам вавкви прво нив ги ставам на ноктот па врз нив ставам проѕирен лак и доволно долго време ми стојат. позз
Еднаш имав ставано нокти...за една Нова Година и замислете успеав да ги извадам за 1 недела а обично стојат по 1 месец..ххахах .Сега сум во план да ставам повторно пред да заминам на одмор и секако по ми се допаѓа кога имаш долги нокти некако по женствено се чувстуваш.
надградба на нокти со типсони во близина на ѓорче влае?само да не е мн скапо до 600 денари пишете ми лп ФАЛААА
Па веќе 3 месеца одам на маникир, и сум многу задоволна. Првиот пат ми надградуваа а веќе по 3 пат вчера ми ставаа гел на моите нокти.