Епа тогаш оди кај друга козметичарка, т.е. девојка што прави нокти. Инаку да ти напоменам дека типсовите не се пластика, значи пластиката (оние нокти од пред некои 5-6 години што ги правеа) е тврда, а типсови (и тоа е еден вид пластика) се помеки и свивливи, ама сепак не ги препорачувам... За надградба со гел (наливни) треба да имаш барем 1мм нокат (хехе ама сум ситничар)..
Da ve prasam dali poracuvate materijali za nokti od aliexpres? za kolku vreme vi gi dobivate i kolku e postarinata? Vi blagodaram odnapred
Од ибеј имам порачано сет за надградба од англија за 1 недела ми сигна ако порачуваш од кина тогаш многу ќе чекаш околу 3-4 недели. Поштарина дали има и пишува под секој производ. Тие од кина и хонг конг најчесто немаат
Нокти еднаш правев со типсови силиконски и веќе никад(не дека беа лоши,напротив феноменални беа,но после тоа ми требаше 4-5 месеци за да ми пркнат моите),а за гел ќе подразмислам
Имам правено, моментално ми се со наградба. До сега само два пати, но првиот пат со акрил, а сега со глитер. Со гел ги правам скоро секој месец, штетно не штетно ама бар знаеш дека ти се средени цел месец вака.
Сетов од англија ми стигна дома само ако е нешто поголемо и потешко ти носат ливче дома од пошта дека имаш пратка и треба да си ја подигнеш. Ако те интересира повеќе имаш на темава за онлајн шопинг moda-i-stil/onlajn-soping-t2097/
Не препорачувам,не сум пробала,ама на мајка ми ноктите и се оштетија кога стави наградба,и сеуште и стои оштетено.
Не препорачувам,не сум пробала,ама на мајка ми ноктите и се оштетија кога стави наградба,и сеуште и стои оштетено.
Се зависи од формата на ноктите, кој ги прави и што користи. Јас само еднаш имам ставено нокти, нормално за матурата и ми издржаа 2 месеци. На неколку дена си ги стружев со турпија, и од страна ама и кај што расте ноктот. И нормално си ми пораснаа моите нокти, не се оштетија.
Дали знаете нешто во врска со гел лаковиве, дали се долготрајни? http://www.ebay.com/itm/Crislish-2013-N ... 2c716b0c25 Вчера ја порачав оваа боја А и под производите пишува дека трае од 18 до 30 дена па која има искуство нека сподели