Девојки ај ако има некоја расположена да ми објасни што како треба сакам да работам со оваа поточно што се треба да набавам
Вашите нокти Најдобро е тоа да го направиш на козметичар. Дома обидите ќе бидат болни и безуспешни. Голема е веројатноста да скршиш нокт или долготрајно да го оштетиш со прекумерно стружење.
Ве молам препорачајте ми некоја девојка/студио што работи со типс (квалитетно!!!) до 500-600 максимум!
Утре планирам да си ставам гел, само се плашам потоа откако ќе ги извадам многу ми се кршливи. Имам слушнато дека имало некој крем за зацврстување на нокти, кој е тој? И каде можам да го најдам? Ви благодарам.
Sakam da probam sama da gi napravam noktite so gel ama ne gi znam dobro cekorite Ako moze nekoj da mi pomognee! Fala odnapred
До сега немам ставано никаква надградба на нокти зошто и вака не можам да ги опоравам од сите лакови и ацетони, ама пуста желба за летово!! Ме интересира која е разликата меѓу гелни и вештачки? Кои подолго траат и помалку ги оштетуваат ноктите? Шпанско село ми е темава, ама подобро да прашам некој што се занимава со тоа и си ја знае работата отколку да ме излажат во салониве.
Гелните повеќе траат ама исто така и повеќе ги оштетуваат ноктите! После надградбата на гелни нокти ќе ти треба најмалку 1 месец за да си ги вратиш твоите нокти во нормала!И јас долго се распрашував за овие две ама сепак на крај се одлучив за вештачки!
Девојки ве моламм помош.До сега барав негде кај прават нокти по фб страниве и све се на одмори или па до 4-5 август зафатени термини .Ќе пукнам. Дали знаете во Кисела Вода,евентуално Центар каде прават наливни нокти од околу 400 до 500 денари ? Фала ви