Женски вчера ставав гел на мои нокти и од многу турпијање околу ноктот се ми беше крваво на сите прсти. Сега неможам вода да допрам а камоли нешто друго. Што да ставам?
феминки да ми препорачате каде праватт надградба на нокти убави знам дека врие на фб ама не ми се свиѓаат и неможам да најдам девојка кој убаво прави шпичасти нокти до 600 ден да е и тука во скопје да е..
Феминки, некоја да ми каже добар салон во кој прават нокти ама во Стуга и која е цената за на мои нокти или на вештачки?
да има ја имам постирано во претходните постови еве линк пак https://www.facebook.com/pinky.nails.779?fref=ts
Девојчици ајде малку помош, совет или искуство. Кои гел лакови се поквалитетни и потрајни, дилемата е помеѓу голден роуз, opi i cristina такви има девојчево каде што сакам да си ги направам?
Здраво, сакам да прашам ова. Пред 1 год ставав надградба на нокти и после една недела ги тргнав оти ми сметаа и после некое време таа жена што ми ги ставаше се породи. Отидов кај друга пред 2-3 месеци си ставив исто така немозжев да издржам повеќе од една недела и ги тргнав. После некое време ми станаа портокалови ноктите (природните) со ацетон пробав неможев да ја тргнам портокаловата боја, пробав и со нож исто така неможев да ја тргнам. Секогаш морам да имам лак на ноктите неможам ни француски маникир да си направам целите ми се портокалови
Ги извадив гелните нокти пред околу 1 недела. До синоќа ми стоеа, убави, долги. Денес гледам сите ми се потскршиле малце. И толку ми треба мене, сите ги исечив. А и еден нокт до живецот го исечив и сега многу ме боли.
Во Clarissa Nails MK, sve mozes da najdes, i sekakvi lenti sekakvi lepenki lakovi, gelovi, site boi. Inace distributeri se za vakvi materijali.. Se naogja vo Biser gore koga ke se kacis po skalite pa levo pa desno po tunelceto do kraj.. Jas tamu si gi sreduvam noktite. Eve i link od fb https://www.facebook.com/clarissa.nailsmk?fref=ts
Девојки ај препорачајте ми девојка што работи со нокти до 300-400 денари максимум. За Скопје прашувам.
Дали може обичен лак да се пече ? бидејки кога бев на маникир девојката прво ставаше база па лак од малена нај обичен па го печеше имам во план да започнам со работа со оваа п.с препорачете ми некој добар Top Coat што лакот од здола не се лупи и што трае многу прашав на ангел гелови 650 ми кажаа а дали има на интернет добар Top Coat И препорачете ми добра база гел дали има квалитетни гелови во боја на ebay или aliexpress?
Вака ... природно имам многу тенки и кршливи нокти и едно време мислев дека спасот го најдов во ставање гел, но тоа е уште полошо, факт е дека ноктите ти се средени цел месец , но после тоа се уште по ужасни а поготово ако сама си ги вадиш. ТОПЛО ви ги препорачувм лаковите од EVELINE ги има во ДМ маркетите се околу 120-130 ден. Стварно мене и на сите мои другарки многу ни помогна има секакви видови, јас конкретно го користам тој за растење на нокти и стварно можам да кажам дека ноктите ми се феноменални ... нит се кршат, нит пукаат а и доколку ставите лак во боја над него нема да мрде се додека вие не го избришете. pozz https://www.google.com/search?q=eveline ... 1500%3B414
Почни да пиеш Биотин, еднаш навечер еднаш наутро, за еден месец ќе видиш дека ноктите ќе ти се поцврсти и поздрави. Јас три пати досега си имам ставано вештачки и после тоа ноктите ми биле ужас. Знам дека им ставав павловиќева маста зошто премногуууу ме болеа.