Preporacete mi nekoe lepilo kvalotetno koristam edno od angel gelovi ama nokrite pagat posle nekpe vreme
Мене лично ич не ми се оштетени кога ќе го отстранам гелот.Ама сама си ги правам,па не знам може зависи и од начинот на кој се направени,дали ќе ти ги стружат многу...
Оваа недела ќе правам надградба на нокти, но немам идеа за декорацијата. Сакам некои слатки нокти, со некој лик од некој цртан. Дајте ми некоја идеа Благодарам однапред.
Девојки, можам ли некако да ги извадам остатоците од гел на моиве нокти, освен да чекам да пораснат и да го исечам делот со гелот? Веќе се помирив, ги исеков до кај што може и си ги налакирав, ама се отцртува од под лакот така да ако знаете финта кажувајте, добредојдена е.
Лично мене многу ми се оштетуваат ноктите од гел. Кога ќе го извадам ноктите ми се буквално како лист, два пати имам ставано до сега и требало година дена да помине за да си ги вратам ноктите во нормала.
Ти благодарамммм од се срце. Ме спаси. Јас пак мислев дека го вадат со онаа специјалната турпија на струка што е, што брмчи.
епа прво го турпираш природниот нокт го премачкуваш со прајмер (најпрво туркаш катикули)ја ставаш фолијата за надградба мачкаш еден слој на гел печиш 3 мин мачкаш уште еден и пак печиш вадиш фолија ја турпираш формата ставаш таму гел во боја,циркони шарки што сакаш печиш. уште едден слој на гел печиш безбоен турпираш со обична турпија па со блок и н а крај завршен гел печиш и готово позз и со срека ако правиш ти
Два пати имав надрадба на нокти и никад више! Буквално како лист ми станаа ноктите, не се глупирам поише така, моите ќе си ги растам
Јас си правев летово наливни нокти и тоа само за 350 денари (не е во Скопје),ми стоеа околу 1 месец а некој останаа и подолго и можам да се пофалам од тогаш почнаа да ми растат ноктите
девојки може ли да ми дадете линк од видеа каде што е убаво објаснето како се ставаат типсови и само гел
Девојки сте имале искуство до сега во Nail Bar Jasmine, што работат во веро? Ги гледав сликите, и онака баш убаво и прецизно ми делуваат изработени ноктите. Цена знаете?