Може малце каснам со одговорот, Менка стварно преубави нокти прави, јас лично немам идено, али другаркиве кои иделе се премногу задоволни од неа, ти ја препорачувам само тешко се наоѓа термин скоро секогаш све и е пополнето иначе цената колку што се сеќавам беше 700 - 800 ден.
Mozes da najdes se sto ti e potrebno vo alexandar-cosmetics.com toa e web stranicata inace prodavnica imaat vo skopje 070/298-512
Девојки едно прашање.Сега си имам мои нокти, природни, цврсти и си ги негувам си ги лакирам редовно абе многу ми се убави Ама ко за беља два ми се скршија Прашањето ми е дали со оние наливни може да ми го продолжат само ноктот, а јас одгоре можам пак со лак да си се правам? Или ако имам наливни мора одгоре со гел да ми се
за сите заинтересиран за добра надградба... ви препорачувам https://www.facebook.com/pages/Nail-Art/387514518102525?pnref=story
Девојки дај препорачајте во околината на Аеродром или центар каде изработуваат нокти убаво? Сите што ми се погодуваат после тоа се селат и никако да имам некоја кај што ке идам стално