па ке ти бидат меки одреден период на пример месец од кога ке ги извадиш ако не планираш повеќе да ставаш,а ако ставаш цело време немаш гајле,и секако се меки и типс да ставиш и само гел да ставиш омекнуваат
zdravo devojki, ima li nekoja shto se zanimava so nadgradba na nokti da se sovetuvam neshto vo inbox? fala
Zdravo devojki.dali moze da mi preporacate nekoj salon kade sto mozam da si gi napravam noktite vo Skopje, ama da pravat ubavi nokti.. fala odnapred <3
Девојки ако може некоја да ми каже за eveline 8in1 го купив ама си го фрлив кутивчето и не го прочитав упаството а имало ко чекори прв ден втор ден ако знае некој да ми каже.
Првиот ден ставаш само еден слој , наредниот ден исто врз тој уште еден слој , така се до 4 ден , 5 - иот ден го бришеш и цела процедува од ново
Немам искуство со нокти,па ќе прашам нешто немој да ми се смеете Дали ако ставиш гел на свои нокти,ноктите се оштетуваат исто како и со надргадбата? Инаку имам преслаби нокти,па не знам дали да ризикувам да ставам гел....да не си ги оштетам после в крај моиве,па да не можам да ги опоравам :\
Од се се оштетува,само ништо страшно според мене, и јас имам ептен меки нокти па цело време сум со гел,не може да не ги оправиш затоа што ти расте ноктот,стави си гел и уживај
Ми трeба совeт фeминки..никако нeможам значи да си ги пораснам ноктивe, користeв eдeн лак за брзо опоравување и за брзо растeњe на ноктивe нe помага..Чарe? Фала однапрeд
Zdravon devojki...da mi preporacate nekoja sto pravi ubavi nokti po prilepov? Zakazav kaj Edna ama ne mi e sigurna :/
Nate Nails (Наташа Блажевска), подобра според мене нема. Наплаќа 800 денари за наливни, имам правено повеќе пати нокти кај неа никогаш не ми пукнал нокт, ми траеле се додека не отидам на корекција (од прилика 45 дена рекордот ми е 56 дена). И ноктите не ми беа преоштетени од гелот како што ми биле кога сум правела нокти кај друга девојка. Во автокоманда се наоѓа.
Доколку гелот одозгора ти е малце зачекнат или се одлепил земи силиконско ластиче за коса и потегли го само и готово ако не е зачекнат направи го тоа сама ...или пак со турпија за гелни нокти ...
Девојки јас еве веќе од 2010 година ставам гелни,сега акрилни нокти и сум презадоволна... Пред се ноктите ми се цел месец многу често и два месеци средени...јас идам кај едно девојче во Мичурин (Скопје) девојката е царица за цртање...значи што се ми нема нацртано.... и моделирано 3Д на мојот нокт.... ноктите траат најмалку месец ипол ...топла препорака да ја посетите Данче
Veke 2god stavam i sum mnogu zadovolna noktite sekogas mi se sredeni i mi traat po 4nedeli sega bas imam 3D nacrtano Jas preporacuvam koj saka da ima sredeni nokti a nemoze sam da si ode na kozmeticar no mnogu e vazno kaj koj ke otidete zasto od samouki devojki sto stavaat nokti i za po 200-300den moze da si ostanete bez nokt.