Има една девојка Маја се вика кај центаров за белодробни заболувања прави нокти , ама девојката е закон работи перфектно и евтино за 350 ден гел на природни нокти ,јас кај нејзе одам и сум презадоволна ноктите не ми мрдаат по 5 недели, дефинитивно е најдобра. еве ти број 072/225118
девојки да не знае некоја од вас каде има салон за надградба или за гел нокти во близина на Ченто. Фалаа
Дoлгo време бев љубител нa гелни нoкти.Нo кoгa престaнaв дa ги стaвaм,луѓе јaс 3 месеци немoжaм дa си ги дoведaм нoктите вo ред.Тoлку ми се слaби,се превиткувaaт,се лупaт,без сјaј,никaкви..никoгaш пoвеќе гелни нoкти немa дa стaвaм..штo имa пoубaвo oд прирoднo...Убaвo велеше дедo ми: Еее Абрил,сo силa будaлa се прaиш.
Јас не можам да се одкажам од наливни нокти. Ставам уште од 8мо одделение (само гел) а кога почнав средно наливни. Скам едноставни без кич.
Decki pravel li nekoj od vas gelni nokti skoro vo Leontic?Dali ste zadovolni i kolku cini? i brojce ako moze ke ve zamolam.
феминки,дали знаете каде му е локацијата на овој салон за нокти,и доколку некој правел како е задоволен од услугата,и колку се квалитетни? исто и за clarissa
Планирам за матурата, до сега немам ставено пошто како што ми се за никаде, ми се лупат и тенки ми се и лесно кршливи, уште тоа да ставам и без нокти ќе си останам :/. Вака за матура ќе си пробам, сепак ако си појдеш кај некого што стварно знае, преубаво изгледаат. Уфф шту сакам вакви
, Типсовите се пластични "нокти" кои се лепат на природниот нокт за да се додаде должина Има доста видеа на Youtube, побарај како се прават.
Па ако добро стоиш со англискиот, пиши nail tips. Ако не го разбираш баш добро, има и на српски неколку добри видеа, пиши nadogradnja tipse, ќе ти излезат
јас правев на едно место нокти за матура и ми зедоа 700. е сега пошо само таму имам правено ме интересира дали е скапо или ефтино и дали за истата услуга добивам поефтино. имав кратки и ми ги продолжи девојчето со тие типсовите како и да ги наречам така подолги да ми бидат со тој лакот што се суши и се прави ко нокт. потоа ми стави гел лак и ми нацрта цветови како дизајн, а на некои од ноктите француски маникир ми направи. стварно е успешно и многу сум задоволна, само ме интересира да ми кажете за цената.
Во мојот град за надградба и некој дизајн на ноктите земаат околу 1200, а доколку сакаш некое каменче си плаќаш додатно (мислам едно каменче беше 25ден). Инаку ноктите нема шанси во никој случај да ти се скршат или да ти падне нокт, стојат додека не одеш таму да ти ги извадат или поправат.