Јас сум одела кај едно девојче во Автокоманда, по 800 ден, издржливи и она ми траеја по 2 мес, само на корекција сум одела, 900 ден до 1000 ме фаќаше ако си сакав и по некоја шара. Ама сега ми отиде Германија И таму си работи, се омажи, еве мислам дека веќе пола година и ко изгубена сум. Јас неа ја познавав и знаев као најдобра!!! Сега сум си без нокти. Си ги грицкам, јадам... И така... Да ми кажете ДЕВОЈЧЕ што работи со типсови,наливни, што ги стругаат убаво ноктите, да не ми се тешки на прстите од нивните гелови и слични. Па да си закажам термин сега пред нова година. Бев и кај Менка во железара,ама некако не ми се сфиѓа како работи.. Инаку чинам таа по 500 зима, сега поскупе, 600.
Jas sega pred nekoj den gi pravev vo Kapistec kaj edna Mimi, i preubavi mi gi napravi. A za nea doznav preku moja komsiFka koja kaj nea gi prai noktite 6 godini, i niednas i gi nema utnato.
Јас мислам наливни повеќе време издржуваат ноктите отколку тие со типсови наливни ти се надоградба на нокти со гел, гел на природните нокти е гел + лак ,гел-лак само лак се пече и трае 2 недели немој никогаш сама да ги корнеш ноктите,затоа ти се такви
Маја наил арт во Бутел. Немам број. Совршенство. Ми траат повеќе од два месеци. https://www.facebook.com/Nails-art-Maja-303570633181771/?fref=ts
Зрачењето од УВ ламбите кои се користат за сушење на ноктите имаат 4 пати појако дејство од сонцето. Сте размислувале ли некогаш да ги заштитите рацете со млеко за сончање или ракавици? Еве ги ракавиците специјални за таа намена, без разлика дали светлината е од ЛЕД или флуоресценто.
Наливните се со гел кој се пече, а типсови е пластичен нокт кој се лепи па се премачкува со гел. Ако грешам нека ме поправи некој.
Наливни нокти ти се оние кои ги продужуваат со гел. А типсови ти се оние како вештачки нокти. Односно како плочка и после ти ги сечат и форма прават.
двапати ми направија, првиот пат паднаа на 2та недела и ноктите беа ужасно меки па ми требаше два месеци до дека да ги оправам и ако го имаш истиот проблем купи си го лакот 8во едно на евелајн околу 200 денари е.. а вториот пат од втората надоградба ноктите ми беа дупки дупки, па ми требаше цели 6 месеци додека да ги оправам... а сега имам гел лак на моите нокти, но не траеше долго само една ипол недела и сега сум ко шарена во ноктите...
Дали сте правеле надградба кај некоја од овие три и дали знаете цена : Бубе студио Сензитив, -Автокоманда, Маги-Кисела вода и Весна Екимовска (мислам од Илинден е) ?