Весна Екимовска е врв!!! Само доколку зборуваме за истата, од Ченто е жената. Работи со акрил и од тоа како ќе ги замислиш ноктите ги прави 3 пати подобри без разлика дали станува збор за цртање,3Д додатоци или обичен френч! Порано беа околу 800-900ден, а сега не сум била одамна за да ти кажам точно, меѓутоа дефинитивно вреди секој денар! Топло ти ја препорачувам
Здраво, дали знаете некои дистрибутери на материјали за нокти, гелови и слично.Да е со добар квалитет и не многу високи цени.Ми ја препорачаа Марина стронг на фб, ако знаете уште некои пишете ми.
ТеСа Траде... Побарај на www.facebook.com/tesaskopje или 077/805-412 Данијела Врвен квалитет со добри цени.
Контакт или фб пејџ од оваа Маги? Барам некој што работи квалитетно, а да е во к.вода или во близина. Препораки се добредојдени Инаку Весна ја фалат многу девојки за изработката. Само нонсенс ми е до Ченто за нокти да одам
Може да ми кажете дали некоај од вас била во Клариса наилс во Аеродром?!? Претходно беа во Бисер на втори кат, а сега се карши Тинексот. Дали се квалитетени? и Дали се скапи?. Додека да ги пораснам ноктиве сакам само гел лак без надградба....
Може да ми кажете дали некоај од вас била во Клариса наилс во Аеродром?!? Претходно беа во Бисер на втори кат, а сега се карши Тинексот. Дали се квалитетени? и Дали се скапи?. Додека да ги пораснам ноктиве сакам само гел лак без надградба....
Јас имам 3 пати правено и само првиот пат ми ги имаа направено убаво сега последно ги правав ми ги правеше некоја нова вработена и врска немаше ни форма убава ми направи ни гелот убаво ми го имаше ставено. Имаче не се скапи мене за корекција ми зеде 600, а наливни се 700
Препорака некој ново лисиче аеродром наливни нокти убави да не се со ненормална цена? Правев пред некој период 800 ми паднаа втората недела,катастрофа.
Во Скопјево ретки се тие што работат со акрил.Весна од Ченто е одлична.Јас извесен период одам кај една во Хром,само со гел работи.Инаку е предобра,цена 500 ден.
Девојки здраво,може ли да ми кажете каде да ги правам ноктиве.Сменив до сега 4 салони и од ниеден не сум задоволна. Година дена правев на едно место ама сега последниов пат беше навистина и последен таму.Сум ги правела и наливни и типсови и секако. Со типсови ми издржуваат месец дена а наливни доста ми се кршат. Од прилика 500-600 ден максимум до сега за нокти сум давала па сакам и така да остане. Па ако може предлог да ми дадете ама некаде каде што стварно добро работат п.с. Во Скопје
Има на фејзбук, Марина Крстевска од Велес е, продава: квалитетни гелови, турпии, четки и др. што е потребно за изработка на нокти. Јас од кај неа зимам и сум задоволна.