Девојки што мислете колку години треба минимално да има девојката за да и стават гел на ноктите, имам една гостинка од италија и сака да си стави гел на ноктите меѓутоа има 15 год. Што мислите?
Мислам дека е во ред, јас прв пат си ставив надградба за полуматура, отприлика на истата таа возраст. Само да не бидат некои нападни и големи нокти туку да бидат прилагодени како за возраста.
Каква боја нокти би одговарале со тегет долг фустан во комбинација со сребрени штикли и ташна? За елегантна прилика
Мижеш од тие хром што се сега ,можеш и тегетни само, или некоја полетнс боја да те отвори као жолта ама лимон например .. Или бели убо че ти стојат
Незнам дали прашањево е за тука но како би го извадила типсот од ноктот? Ако има некој искуство нека пише, фала однапред
Пробај земи чист алкохол стави на памукче и завиткај го секој прст со алуминиумска фолија и нека поседат така пола саат. Потоа пробај со вакви стапчиња ако имаш или евентуално буткач да го извадиш гелот штом долго време си ги турпирала . Ако не на крај краева отиди си таму кај што ти ги правеле и готово..
девојки предложете некоја девојка за нокти во прилеп да не зема многу скапо а убаво да работи ? и како стојат повеќе наливни или со типсови ?
Здраво на сите. Ме интересира дали некој видел и знае каде може да најдам лак со бисерен ефект. Нешто вака како на сликата
Ова не е лак, ова е пигмент мирор. Побарај си во Александар Козметикс они продаваат ама не знам дал фаќа на обичен лак. Јас на гел лак ставам прво завршен па со четка за шминка тријам на ноктот и пак завршен сјај.
Девојки дали може точно да ми објасните што се наливни нокти? Моите природни се кратки и сакам да се продолжат, ама не сакам акрилни, него со гел.
Инфинити Студио во К.Вода Дајте предлог за нокти што ќе одговараат на бордо долг фустан за на свадба?
Девојки да ве прашам тие што правите нокти...Си правам одма нокти со Ув гелови, но имам еден проблем. Се е ок само кога ќе ми потпораснат гелот малку се одлепува и ми се закачуваат ноктите у коса..ми се заглавуваат влакна одоздола, има воздух. До што е тоа што се случува така?