На алиекспрес ќе си порачаш и се многу поефтини а се истите што ги продаваат на нет, јас што имам гледано буквално истиот сет го продаваат како што кажа по 5-6 000 а на алиекспрес ќе го земеш до 2000 денари најмногу
Најдобра е. И преубаво работи, малку доцна ти враќам. Јас одам редовно кај неа, оди во темата Вашите нокти и најди ги моите нокти, па може ќе ти се допаднат изработките. До сега ни еден нокт не ми се скршил.
Се надевам дека има девојки што изработуваат нокти па ќе можете да ме советувате. Веќе неколку месеци сама си ги правам ноктите со гел, но после одредено време ми се лупи и гелот и бојата на врвовите, а на последниве дури и од страните се излупија. Дали е проблемот во гелот или нешто друго?
Здраво сакам да прашам зашто на моите нокти кога ќе ставам гел-лак се лупи и не стои повеќе од 3 дена?Во што е проблемот
Devojki ke moze li info za nekoja sto dobro raboti nokti vo Gege ? Ve molam i instagram ili facebook strana Blagodaram
По мое мислење, за да не дојде до габични или др. инфекции на ноктот, битно е оние што истите ги прават, да имаат посебна турпија за секоја клиентка (кој не чини повеќе од 100ден.) и металните инструменти да ги стерилизираат (чест на исклучоци кои тоа го прават-ги има). Сепак, не е само да ви ги земат парите, треба малку внимание и на др. работи да се обрати, зашто колку ќе побараат, толку плаќаме, нели?
Нека предложи некој курс за маникир, и ако знаете цена и работни денови во Скопје ? Благодарам однапред
Ima edna devojka vo Gjorce, doma raboti no preubavo. Veke podolgo vreme pravam kaj nea i sum prezadovolna, mnogu ek korektna, fer i kvalitetot i e na nivo Veruvaj ne e reklama nego od licno iskustvo. Stanuva zbor za Infinity Nails Infinity Nails, devojkata raboti doma no e predobra. Si ja saka rabotata i e dosta kreativna razgledaj i sliki i sama ke se uveris. Ne e reklama no navistina sum prezadovolna i redovno pravam kaj nea, kvalitetno trpelivo i maksimalno ti se posvetuva