Женски предложете ми добра козметичарка за типсови во реон од Ѓорче-Центар и да не зима повеќе од 600. Сакам да имам асални нокти за Нова Година.Правев последно кај една женска во Карпош 3, ноктите беа бомба ама цената и е накај 700-750.Би сакала да чујам мислење
Оф леле на моиве нокти само типс фаќа.Знаеш некоја што работи со типсови а да не е прескапа? Ја меркам Tesa Beauty Studio пресовршени нокти прави ама цената е накај 1000 и ми е ту мач за нокти искрено, не ги правам за свадба
Ако знае некој добро да работи тогаш нема само типсови да фаќа. Сфатив дека ги грицкаш или ти е мала плочката. Добар козметичар нема да те лаже вака. Ти си одлучуваш.
А каде се наоѓа знаеш? Цените како идат ако си била? Очајна сум не знам што да правам прв пат вака да ми се утнати ноктите тотално. Еден е дебел, еден е тенок...за должината различна на пола нокти да не зборам.
Девојки дали знаете некаде во Скопјево салон што прави надградба на нокти на нозе. Се работи за габична инфекција ноктот е полу скршен па да напраат да изгледа нормално со гел или нешто.
Во скоро секој салон прават Денес пишав на 100 салони ако сакаш ќе ти пратам некои во ЛП ама за во декември место тешко едвај најдов јас. Инаку ставај Канестен и од Eveline лакот за зацврстување на нокти да ти се подобри. Мој совет само
Обавезно тоа,ама мене ми е во поодмината фаза веќе.Те молам ако не ти е тешко пиши ми ги во ЛП,па ќе ги контактирам.