Јас го знам " nail creations" ама не ти го препорачувам зошто ем сакапо зима ем неквалитетно ги прават ноктите на брзинка, и мислам сама да си ги правев поубаво ќе си ги направев, а да не зборам за турпиите и другите алатки.
Таа што е кај американскиот колеџ во новите згради? Јас пред Тривиа идев тамо, ги прави убаво и брзо само не знае да црта.
Зависи од изработката и квалитетот. Јас кога правев ми стоел и по месец и повеќе ама после третата недела веќе неубаво изгледаат така подникнати.
Здраво девојки. Би сакала да ве прашам од каде би можела да си набавам добри материјали, како прајмер, база,топ, лакови и сл. со прифатливи цени. Слушнав дека имало некој човек што продава на зелено пазарче, па ме интересира ваше мислење
Од човекот на зелено пазарче купувам четки,турпии,светки,ув-сијалици,имав купено неколку гел лакчиња ама не се покривни..Со прифатлива цена има Марина Крстевска од Велес е ама праќа по карго,се има прајмери,бази,гелови,,добри се имам зимано од кај нејзе геловите во боја се покривни во еден слој.. И во александар козметик на галакси се добри..
неекој на кратко да ме обаразува,, разлика помеѓу гелни и акрилни.. имам долги, цврсти нокти, само ги лакирам, ништо немам ставано, ама ме фати мерак за гелни периодов.. дали до толку ептен оштетува како што кажуваат или..?
Se zavisi od nokti do nokti kolku ke se ostetat. Razlika vo toa sto gelot lesno puka vo sporedba so akrilot koj e cvrst kako malter a I akrilot se nanesuva I sushi na vozduhov bez da se peche vo UV lampa. Spored mene akril sekogas podobar izbor bar za mene
Во кое студио во Скопје праваат вакви нокти? И како поточно се викаат овие нокти, се гледа дека има две бои на ноктите.!