Не знам. Ќе мора да се јавиш да си прашаш со оглед на тоа што јас не правам надградба, туку само ставам траен лак.
Јас правев тука нокти пред неколку месеци, задоволна бев.Во Аеродром е https://www.facebook.com/Nail-Art-Make-Up-Mimica-757609790967114/ Инаку, мене ме интересира да ми препорачате некоја што прави нокти во реон Карпош, Влае,Ѓорче?
Ајде ве молам за да ми препорачате девојче за правење нокти во Кисела Вода. Магалена наилс и Тина пинки наилс не доаѓаат во обзир. Не сум задоволна од нив воопшто. Поздрав.
Samo da gi pofalam keti beti nails. Brzi profesionalni i kvalitetni! Bez vozduh posle 20 dena bez padnat nokt bez nisto!
Ова ми се чини најсоодветна тема за малку да се советувам. Генерално имам здрави нокти ама да речиме дека ме фати нервозата и ги кршев и гризев на нерва. Е сега другарка ми има дома за нокти гелни праење и претходниот пат имав долги нокти и само ми ги дооформи и ми надгради два за да не мора да ги сечиме другите. Сега сите ради то шо ги скршив морав да ги сечам и да ги средам и сега не се ниски реално, ама не се долги колку шо обично ги држам. И сакам да ги прам и поручек ќе одам кај неа ама уште не можам да се одлучам дали сакам да ги продолжам или не и онака ме интересира да бевте вие и да имавте опција да продолжите нокти или да не продолжите онака од прва што би одбрале? За дизајн како шо одиме така ми ги прај уз договор, некогаш ме остава и јас да се заиграм така да за то оставам на неа. За продолжвањето вчера цел ден зборавме да/ не и уште некој сат ќе одам кај неа, а уште не знам на шо сум.
Постојано ми се средени ноктите, со дебел слој гел. Пред 2-3 години ми направија надградба и тогаш успеав да ги пораснам. Од тогаш немам ги одморено, постојано со гел.
Да ми препорачате негде каде што прават убаво со гел лак? Битно ми е само да е чисто, многу се плашам од инфекции
Тука сум Козметичко студио Емили ... Само на природни нокти работат, само еднобојни ги прават и со тенок слој
Однос катастрофа , се јавив пред еден месец за да закажам девојката ја мрзеше да збори и влечев зборови од уста буквално колку сака нека се добри , со такво катастрофално однесување далеку ќе стигнат
Искуство со Tesa beauty studio? Колку се движат цените за гелни нокти? Гледам на ФБ многу убави изработки има, ако бил некој нека пише