Mnogu se ostetuvaat noktite, posle nivno vadenje treba mesec dena da se obnovat. No, sepek dobro izgleda, sredeni nokti vo sekoe vreme.
Дали некоја дома сама си прави надоградба со акрилни типсови, да ми прати од каде набавува материјал и типсови? И некој предлог за добра евтина лампа, нокталица и електрична турпија?
Јас прво работев со обичен гел,па после тоа со поли гел,па сега се префрлив на акрил и тоа со дуал формс ги правам за саат време сана на себе.Брзо оди со дуал формите,а кај акрилот ми се допаѓа што не се пече и буквално за помалку од минута се суши. Инаку на бит пазар имаш се. А дуал формите ги порачав од Јоом
Zdravo mi treba pomos imam vrstacki nokti nadgradba a utre se operiram i slusnav deka ne smee nokti ni lak daa se ima za operacija jas samo dva uspeav da trgnam dali nekoj ima iskustvo so toa mora li na site nokti da trgnam?
Здраво Сакам да прашам, имав вештачки нокти и многу ги чепкав и ми се скршија неколку нокти на пола па морав сама да ги извадам сите. Е сега горниот слој од моите нокти е излуштен. Сакам да прашам дали можам да одам да си ставам пак вештачки нокти или морам да чекам да ми се оправат ?
Подобро ќе беше да отидеше на корекција и да ти стават вештачки само на искршените, отколку вака дупло да ги оштетуваш сите. Јас би ти препорачала да ги одмориш малку. Можеш да ставаш Евелине 8 во 1, тоа ќе ти ги зацврсти, па после тоа можеш пак надградба.
Ќе може ли да ми препорачате некои што прават надградба на нокти, или пак само ставаат гел лак, во Козле или близина.. Фала
Теса бјути ти е во карпош 1-2 не знам точно, и уште едно девојче знам што прави карши елена лука на рузвелтова, ако сакаш ке то дадам бројче. Исто во зградите карши Тц Плаза има отворено ново Mayfair се вика и таму многу убави ги прават.