Јас секогаш имам гел на мои нокти, еднаш месечно одам на корекција. Ми го турпираат стариот, ми ги кратат ноктите, ми ги оформуваат како сакам, и ми ставаат нов
Секако. https://www.aliexpress.com/item/328...chweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_53 Еве и моја препорака.
Може прашањето не е за тука но ај ќе прашам сепак темава е во врска со нокти.. Да не знаете некоја фб страна на која праќаат по карго, од која можам да нарачам квалитетни лакови во боја, за нокти?
По колку слоја гел ви ставаат на ноктите? Порано кога ги правев, по два слоја гел пред бојата, па боја со декорација и повторно два слоја гел. Не ми мрдаа ноктите. Сега сменив козметичарката и многу тенки ги прави, еден слој гел, еден слој боја и на крај може да стави гел, а може и да не стави. Имам чувство дека во секој момент ќе ми паднат. И после 2 недели се оштетуваат. Размислвам да ја сменам козметичарката. Препорака некоја за Ново Лисиче?
Jas odam vo lisice vekje nekoe vreme..Devojceto raboti odlicno..Isto se tenki ama mi drzat po mesec ipol..Najvekje mi se dopagja sto e cisto
Девојки дали е можно гелот да го извадам сама дома? Не сакам веќе да ги правам со гел, но не знам како да го отстранам овој гел што ми е на ноктите останат... фала..
Јас сама го извадив, почнаа да ми сметаат и го откорнав, ама да те предупредам боли и ако не го отстраниш внимателно можеш да ги скршиш ноктите. Мене не ми се скрши ниту еден но да ти кажам омекнати се и не се толку цврсти во делот каде имало гел лак.
Ве молам за препорака на добар салон за гел нокти. Ставив кај една девојка што работи дома (позади Капитол во зграда работи) и ми ги направи предебели, со гелови од Али експрес работи... Ве молам за препорака, за гел на природни или наливни до 800 ден.