Хмм океј ако навредив но мене Ана Х трим ми кажа дека тоа е тоа истото , второ : напишав МИТ ИЛИ ВИСТИНС НЕЗНАМ
Епа не е мит, прочитај слободно , прочепкај подлабоко, убаво ти кажала. Сепак мислам дека Ана е човек со 100 дипломи, светски шетана и обучена жена, ваљда нема причина да лаже нели?
ве молам кажете ми како се движат цените за маникир со гел лак на свои нокти низ салониве во СК? ме интересира конкретно за студио сикрет ако оди некој и е задоволен, слушам добри коментари
Фала многу за одговорот. За домашна употреба ќе биде да и ги средам ноктите на мајка ми. Не мислам за тоа да плаќам зашто претереано е.
Здраво, ќе може контакт/фб линк од Тина и цена? И, ако знаете, колку се кај Ана Х трим во карпош 4? Благодарам
Женски сакам да одам на курс за нокти, дали може да ми препорачате каде? Која била и како е задоволна? Исто така и која е цената одприлика. Ви благодарам
Ана Екстрим, 25000 беше курсот, дипломата ти е европска, добиваш бројче регистарско од Италија. Јас кога полагав бев презадоволна сега не знам кој ги држи обуките, а мислам веќе и на Фемина ја имаат фалено и така и јас отидов. Провери, пребарај.
Ако е soak off (ако не си сигурна пробај ) , стави обичен ацетон на памукче, и умотај ги прстите со фолија. Држи ги така 20тина минути и треба се да е стопено, па турни го со обична турпија. Пиши што си направила.