Отвори на компјутер или лап топ и директно скенирај или пак ако е зачувана на твојот телефон препрати ја на друг и скенирај ја
Не можам ниту една сметка да фатам да скенирам, сите се веќе скенирани, ако има некој нека прати во приватна порака..
Ако ви се останати некои сметки од месецов, слободно пуштајте во инбокс. Уште малку ми треба да го исполнам лимитот.
нема поента вака да ги пуштате ја еве сеа пробав за овие над мене, скенирани се, уште 5 под мене ако пробаат џабе тормозење е боље пуштајте ни` во лп на тие што сме побарале а вака ќе биде ,,кој прв тој се посреќил“
Јас пробав неколку пати и тоа во истиот момент кога ги пратиле и џабе. Дури си реков веќе скенирани да не праќаат Па кога ќе видам пратени пред 3 минути ехееее нема шанси.
Некаде нема можност за праќање на порака во инбокс, а и на кој да ја пратиме сметката? Како би го избрале тоа
Кој сака да му праќаат сметки, ќе ја тргне забраната за да не може да му се прака во лп порака, јас ја тргнав вчера и една членка ми прати, ама мн слабо имам скенирано ова тромесечие, тешко и до 300 денари да дојдам, а не пак до 1800.. Така да, мислам по избор кој на кого сака нека праќа, ама јас да имам вишок ќе праќам на тие што немаат ич скенирано, него на тие што имаат скоро па до лимит стигнато.. Утре ќе одам до кај пекара кај братучетка ми, ми рече ќе ми собере, ако ми собрала ќе пратам и овде на некого, можно е и да не ми собрала, ќе видам утре.