Како ги собирате браво, јас никогаш не сум собрала 1300, не пак 1800ден, ми е фантазија тоа Имам 800ден, секогаш сама, никој ни ми пратил ни ништо. Ако има некој и ако сака, нека ми прати л.п
со помош од пријател или со мноогу трошење пари јас прошлото тромесечие имав поврат 1500, ама имав 127,214 ден промет... на 127 илјади 1500 денари мизерија
Сервис правев месецов, нешто ќе ми дадат фамилијата, сметки за гориво носат големо ДДВ и пак никогаш повеќе од 1500 не сум собрал. А за 1800 сега треба повеќе од 150 000 примања да имаш, што нормална фамилија нема шанси да ги направи. Така да, и јас се чудам како успеваат.
Имам неколку сметки, кој ќе ми пише прв тука на него ќе му ги пратам во порака. За да не ми пишуваат ко минатиот пат цело време откако веќе ги пратив на првата членка што ми пиша во порака, затоа вака , се да е транспарентно
И пак ко ке видите фискалните ке се праќаат по пораки зошто не можат да постигнат кој побрзо да скенира И ко ке видите ништо од темава
Самите си ја расипавте темава. Цело време да се постираат фискални, да е активна темава кој попрв ќе скенира негова среќа. Така поинтересно. Ама тоа е.
Дечки, не ми праќајте сметки од 10, 20, 30, 100 денари плис, па јас ни мојте не ги скенирам ако се со толку, не мора да е 12 илјади, ама барем од 200 нагоре..