На крај од тромесечие не ти значат многу, да е на почеток па три месеци да збираш од 100 денари па некако, ама во последни два дена не ти значат ништо..
Каква неблагодарност девојче. Кај ви праќаат сметки луѓе, уште пребирате. Ниедна сметка не треба да ти се прати. Срамота. Јас не скенирам ама ги давам на пријатели и роднини што собираат. Не пребираат барем дали се 5 или 500 денари и се благодарни што си им дал сметки. Тука кај плачете за сметки, уште не скенирале господата под 200 денари. Значи не сте ни толку сиромашни и не ви се ни толку потребни колку што делува мизерно молењево и плачењето пратете ми посебно сметки мене, тука ми ги скенираат. Да ви беа потребни толку, немаше вака да пребирате. Јас да сум како вас во порака не би праќала никогаш. Тука јавно, на кого му значи и 10 денари ќе си ги скенира и готово. Вие си знаете. Немаше да искоментирам, но ова ме изреволтира. Не сакам неблагодарни луѓе.
Па некој треба да виси цел ден на темава. Во дел од секундата е скенирано. Како што имаше пишано пред некоја страна, не може да се дојде до скенирање иако сметката е во моментот постирана
Баш дека почнаа во пораки да бараат, затоа во пораки почнаа да им се праќаат. Види прочитај поназад. Едни се бунат за овде, не можеле да скенираат, на ред да дојдат, други се бунат зошто во порака. Е ај зошто?
да почнам и ја да ставам скенирани сметки сакате? која е поентата? да се заебавате со некој или? иам 10 дома веќе скенирани, може да ви го трошам времето до утре