Не тресете глупости че ми ја налутите Аника, си имам стегнато да надгледувам темава и штом пиши таа, репетиран идам и неколку пати си имам скенирано.
Аман бе, и за ова ќе се искарате? Некој паметен се правел, праќал веќе скенирани сметки, дали сериозно ова? Некој едноставно скенирал побрзо од вас, а можеби подобро и ич да ја нема темава, да се заклучи, па барајте некаде на друго место за скенирање.
Не ми се верува дека за скенирање сметки се бламирате вака... Кај ви праќаат уште па се расправате за два денари дека не сте фатите. Страшно.
Не испокараа срам да им е јас имаме колешки група на вибер и некогаш пуштаат сметки ама за чудо таму стигнам да скенирам при крај сум, овде ќе ми се посреќи како 7 на лото хехехе Има овде дежурен скенирач за 2 ден дреме со брзина на светлината да скенира Не ме чуди и такви да има, конкретно не за ова ама еве и на фб имам приметено буквално одма објавено одма пишува сметката веќе скенирана, што знам.. Иначе јас скоро завршив не ми е ни битно само толку ли некој одма да дреме овде да чека некој да објави сметка и да направиш рефреш одма скенирано..
@Anika55 Би те замолила ако можеш да ми испратиш во порака една две сметки, ич немам ова тромесечие, фала однапред
Дај речи им на тоа колешките нека пуштат и тука некоја додека не сме се фатиле за коси сите да се доиспокараме