Јас секогаш пополнувам и тоа за краток период. Другарка работи во маркет, и сите сметки што не ги земаат муштериите, она ги собира и ни ги дава нам. 90% од скенираните сметки ми се од таму. Крадец сум?
Убаво што сте ја отвориле темава. Хумано е, иако се работи за мали суми. Луѓе, тие што не скенирате, па се работи за 2,5,10 денари. Нема да обогатите никого, нити ќе ја ограбите државата. За да некому подарите 100, 200,300 денари преку скенирање сметка, вие треба да потрошите висока сума. Не бидете себични, ова е како некому да дадете мастика или бомбона, се собираат парите денар, по денар, буквално. Јас од скенирање на 3 месеци си вадам едно пазарење гратис во маркет. Бледите сметки не се ни скенираат, некои се со 0%ддв, и тие отпаѓаат.
Ако де ништо страшно само ќе се префрлиш на темата ШТО АКО ПО ГРЕШКА ЗАВРШИТЕ ВО ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА
Повелете на кој му треба да го "ограби" буџетот пошто со години нас не не ограбуваат. Маме ни е** со поскапувањата, ама ние криминал правиме што ќе земеме едвај 1000 денари на 3 месеци. Нека ме затворат бе ако е криминал ова, бар у затвор ќе имам све бесплатно. Уште ќе има поскапувања јака им душа на тие што се греат на струја зимово...
Здраво, дали може во лп да ми пратите фискални сметки. Фискалните што беа објавени во темава брзо беа искенирани, не успеав ниедна да скенирам. Ви благодарам однапред,
Ако може и мене приватно да ми праќате сметки. Фала однапред. Овде треба да се бркам на секое. Убо рече некој погоре, безвезе е темата.
Па сеа не е поентата тоа, членката убаво пиша да биде фер кон сите, да се објавуваат вака. Сеа ќе почнете сите и мене и мене и мене