Па затоа секогаш кога ќе поминам на улица Македонија и во Сити Мол, продавниците им се празни. Луѓето веќе научија дека попустите не се реални и дека се за одредени артикли со засрамувачки 20% попуст. На парче од 1.000 денари, 20% попуст се само 200 денари. Па мене нафтата за колата ќе ме кошта толку за да отидам до Сити Мол/Центар и да се вратам фома. Башка што треба и паркинг да се плати.
Барем во Сити Мол има колку толку избор... Во Палма Мол(Тетово) истите привезоци се од кога е отворено и секпгаш има попуст, а цените без попуст којзнае колку би биле...
Стара роба непродадена во Скопје ја препраќаат во помалите градови, во сличајов Тетово. Така прават со се, скоро сите фирми што имаат продавници во Скопје и помалите градови. Со тој начин "мислат" дека повеќе продаваат во помалите градови. Но веќе се прочитани од скоро цел народ. Јас барем знам, бидејќи шетам и купувам често по продавници низ Скопје, а и помалите градови кога ги посетувам.
Здраво девојки, јас имам 3 оригинал алки, 20 приврзоци❤ Имаше поставени прашања во врска со онлајн продажба од официјалната страна... Јас имам 2 пати порачано, еднаш со платежна картичка и еднаш со плаќање при подигање, достава е 200 ден, од прилика 7 дена се чека но сега поради преоптовареност пред празниците ќе се чека повеќе❣ Исто така доколку некој продава приврзоци со сертификат би сакала да ги видам ❤
Ti blagodaram bas ke proveram Zdravo preubavi se privrzocite dali gi prodavas zainteresirana sum za 2 od niv
Едно глупо прашање, али стварно незнам Дали се капите со неа или ја вадите? Оргинал ми е, ама не знам дали треба нонстоп вади ставај да прам.
Zavisi kolku ti e niova i dali ja nosish sekoj den, jas ednata ja nosam nonstop(taa so detelinka i planeta) se kapam so nea samo vadija na odmor ne smee solena voda ma da i za oksidacija imam reshenie❤ srebro e nishto ne mu e nema gajle od voda
Јас ја ставам само кога излегувам, по дома не ја носам, ниту се бањам со неа. Ама не се оштетува од водата ја имам топено не и е ништо. Пишува само во солена вода да не се става, јас ја имам 2 ипол години и до сега нема потемнето ниту пак се олабавила.
Ме интересира цена на сребрена пандора алка ама купена од златара? Не сакам баш да фрлам 4-5000, ич не ми е битно шо нема да е од официјална продавница купена.
Гледав пред некое време околу 3300 денари, со ситни приврзоци 3-4, дебелината така нормална. Дали беше оригинал, не знам, имаше знакче на Пандора ама...
Да. Имаше и поскапа, на таа подебела алката и беше. Ама знам познаничка си има купено од златара и цело време ја носи, ја топи со вода и истата е, значи квалитетна и се погоди иако не ја купи оригинал.
Мене Пандора алките ми се прекрасни! Скоро никогаш не носам накит, освен саат (ама па него не го ни сметам за украс, зошто ми е на рака чисто поради практичност) Многу ми се свиѓаат, елегантни ми се ама во исто време и слатки и интересни. Во принцип, кога би почнала да носам накит, единствено мислам дека би се одлучила за ваква алка со неколку привезочиња. И морам да признаам, откако ја издадоа Star Wars колекцијата, во искушение сум да ја спраштам накај СитиМол...
Дали само мене пандора алкиве воопшто не ми се допаѓаат? Ништо посебно не ми се, а гледам многу се популарни.