Zdravo, ako moze da mi kazete dokolku nekoj znae koja e cenata za poliranje na alkata zatoa sto poradi koronata seushte ne poliraat vo city mall
Девојки дали би мешале роуз голд приврзоци на сребрена алка, нешто ко на сликава? (На мојата копчето за затварање е сребрено не златно како на сликава) Не знам да не е малце нападно
Da, jas pochnav da ja mesham i super e, no treba da znaete deka rosegold so tek na vreme baagji izbleduva i se grebe do stepen da se gleda stebroto pod rosegold slojot
Добив пандора алка на подарок, но без фискална, ја фрлиле по грешка и не можев да ја заменам. По огласи не верувам дека ќе ја продадам, па доколку некој во брзо време ја купил истава или планира да ми ја даде сметката за да си ја заменам? Алката не е носена, да напоменам.
Јас не можам никаде да ја најдам на страната оваа алка хмм Иначе сакав да купувам за подарок па ќе ја сменевме може некако.
Не ми се верува дека некоја ќе ти ја даде сметката, со фискалната следи гаранција до 6 месеци за било што од кај нив, ако ти ја даде тебе фискалната некоја и нешто не е во ред со нејзината алка наредниот перод до 6 месеци неа ништо не и следи од фирмава. Е ако некоја сепак сака да ти се најде, ок, иде на ризик само да ти учини. А на огласи слободно можеш да си ја продадеш ама испод цена.
Стар човек јас ги излистав сите ама толку гледам мерси мерси Ајде сега да видам со девојката од околу дали и фаќа око
Дали е нормално после 4 месеци носење ( инаку ја носам постојано) вака розево да изгледа? Со што би можела да ја исчистам, и дали полираат во Пандора во City mall и која цена е?
Normalno e srebro oksidira, izvadi ja alkata poropi ja vo sad oblozhen so aluminiumska folija posipi ja so sodabilarbona i zheshka voda, koga lje se izkadi vodata izvadi ja, so bebeshka kupka ili so sosema malce techen sapun izmi ja, dobro isushi ja so pamucken peshkir i ako imash krpche za poliranje ispoluraj ja i kako nova kje si bide
Не полираат, до пред некое време немаа ни крпички за полирање што идеа гратис со купен производ, бар зимата немаа. Сега од јуни изгледа им стигнаа и си купив сет од мали крпчиња се за полирање, 350ден. Спојлер: за полирање