Zdravo, me interesira mislenje koja velicina e podobra vaka od slika, ednata e 17ka a posirokata e 18ka, i vekje pominaa dve nedeli dali kje mi zamenat po vtor pat
Димензија измеѓу нема? 17ката како да ти е мала, а 18ката па виси. Ако ја редиш со привезочиња, 18ката може би била подобра.
Ќе ти попушти со носење и плус како што ќе додаваш привезоци. Секако еден по еден додаваш, не сите одеднаш и нема ни да осетиш дека попуштила.
Штом ја вадиш така, не знам што воопшто се мислиш, 17ка земи, сега ти изгледа "мала", но верувај ќе пушти.
Имам Пандора белегзија што ја добив на подарок заедно со 2 приврзоци. Купена била на продавницата Timeless. Многу ми е голема и немаа помала да ми ја сменат па ми стои во кутија неупотребена. Купена била некаде 6000 денари заедно со приврзоците, 4000 и нешто без нив. Пробав во Ист Гејт да ја сменам во официјалната продавница на Пандора но ми рекоа дека не е купена од таму, дека можда не е оргинално или има друга земја на потекло. Не знам што да правам, не може да ја скратам заради моделот, да ја продавам - каде?
Да отидеш пак и да прашаш кога би добиле помала, ако не добијат нека ти сменат за некое друго парче накит. Ако ништо не успееш, продај ја, пиши во некои од групите на фб ќе се најде некој да ја купи.
Пробав, не ми ја сменија со друг накит. Лудило е, 6 пати бев во нивните продавници да проверам. За какви групи зборуваш ако можеш пушти ми линк или име да ги побарам.
Купи продај, таквите побарај и јас не ги знам, понекогаш знае на feed да ми излезе некој нешто да продава.
Сребро 925, каков квалитет се очекува. По мене не вреди зошто 3 и повеќе пати поевтини се прстените од истиот материјал. Ако ти е за дизајнот евентуално, ама сега многу интересни дизајни има и во продавнициве за сребро.
И тоа што викаш, скапи се како за сребро. Од брендов само прстените ми се свиѓале, алка не би земала.
Јас алка имам, мерак ми беше порано, и полна ми е charms, имам едни обетки, таква никаква форма се, црни станаа и со носење редовно а сребро нели кога се носи обично не оксидира. Али најголем фан сум на прстени дефинитивно, од фиоре имам топ модели, од Пандора не ми се зима..