Devojki me interesira mislenje za nakitot od Avon. Mi se dopadna komplet obetki od 16 para ama se dvoumam neznam kolku e dobar nivniot nakit P.S. Se izvinuvam za latinicata od mob sum
Порачај си ги, воопшто да не се мислиш Јас пред неколку години имам порачано комплет обетки, уште ги носам. Ниту ми направија алергија, ниту поцрнеа, ниту пак им паднаа кристалчињата. пс Ако мислиш на комплетот од наредниот каталог, каде има обетки во форма на срце и панделка, и јас сакам да го порачам! Многу се слатки обетчињата
Da bas na niv mislev, epten se slatki baska toa i jas sum ljubitel na takvi sitni obetcinja pa uste koga gi vidov gi bendisav
И јас би те советувала да си ги земиш, навистина се трајни, не прават алергија, без никел се. Имам многу парчиња накит од Авон и со години се истите. Задоволна сум многу.
Долги години користам накит од Авон. Нема да погрешите ако купите. Поготово ако пишува дека е посребрен. Бојата нема да мрдне. Нема да поцрни, ниту алергија да ви направи. Прстени од Авон исто сум носела, си се мијам раце слободно и не менуваат боја воопшто. Само знае да биде проблем величината, мерам по каталог, а секогаш за милиметар ми стигнува поголем. Т.е. 8ца ми е голем за средниот прст, а 6ка мал за прстот кај што се носи бурма. Да имаше измеѓу ќе беше супер.
Ubav e nakitot od avon,kako sto pisaa i pigore ne ja menuva bojata,a go imam sigurno 3-4god.Mnogu mi se dopagaat nekoi prsteni ama i najmalata velicina mi e golema za sredniot prst,imam mnogu tenki prstiNema da pogresite ako poracate
Читам и се чудам што читам. Девојки озбилно не ви поцрнува? Јас имам и обетки и часовник и прстени. Обетките не поцрнеа, прстените и часовникот и те како. Посебно прстените а ги имам година ипол.
Casovnici ne sum poracuvala i neznam dali pocrnuvaat,a obetki,lancinja i imam eden prsten na stesnuvanje seuste mi se kako novi ni malku ne ja smenile bojata,mozam duri i da slikam nekoj ako go interesira,da dokazam deka stvarno e taka
Долги години користам накит од Авон веќе 6-7 и да ви кажам и јас дека што и да порачате нема промашај.Ниту ми има нешто потемнето не остава траги додека се носи.Сестра ми и мајка ми повеќе ги користат ланчињата а јас обетките и прстењата и презадоволна сум затоа што вреди се за цената што ја има.
И мојот како да ја губи таа сребрена боја на внатрешноста на металното ремче... изгледа заради потењето
Имам од авон се:часовник,прстени,алки,ланчиња.ташни и буквално се ме служи со години.Ниту поцрнело ниту се оштетило.Лично сум мн задоволна
Од претходно прочитаните мислења за позитивни искуства од користење на накитот од Авон навистина сум изненадена. За жал, не можам да се приклучам кон останатите затоа што имам спротивно искуство. Од накит имам купено само сет од 3 пара обетки со винт и со само двапати носење целосно потемнеа. Од тие причини не би се одлучила да земам ништо колку и да ми се допаѓа, а имаат убав избор.
Мене стварно не ми е јасно, како на некои ви потемнува накитот, а на други не. Можеби е до тоа колку често го носите, дали се потите, дали го носите при контакт со вода, еве стварно ме интересира дали е некоја од овие причини, за тоа да имате различно искуство во врска со накитот.
Добро бе луѓе сериозни ли сте? Баш си порачав една нараквица а во план сум да си порачам и неколку прстени. Се чудам, како може на некои да поцрнуваат на некои не?