Јас ако ставам слики од моите прстени....секој што ме познава ќе може да ме препознае. така да нема да ставам, а имам многу посебни парчиња за споделување, зошто прстените ми се најголема слабост....
Обожавам накит, но никогаш не сум купила нешто прескапо. Не можам да си дозволам да купам нешто од Accessorize ili Accessories... Сакам нешто понежно, женствено и секси. Не сакам многу тракатанци и светки. Најмногу сакам обетки и прстени, а најчесто ги купувам од кај мене од пазарче, од кај еден досаден дечко на кој сум му редовен муштерија
епа вака; накит имам и од мајка ми и од баба ми покојна, и бело злато, и жолто злато, и сребро и бижутерија, охохохох 1 тон, а и мои герданчиња, алки и обетки имам, а згора на се и сама изработувам, па и за мене, и ги продавам бизнис-ханд маде ирингс повеке во последно време изработувам за други отколку за мене, а и немам навика за носење, (исклучоци кога ке ми текне и за излегување)
утре ке идам да си купам накит, па ако има некој предлог каде да разгледам и побарам нешто со соодветна цена..овие се прекрасни но неможам моментално да си ги земам..Ве молам за предлози, ако не ви е тешко.. ке наминам и до Accessоrize за тиркизните
Ланчиња обично не носам, зошто почесто носам марами, шалови и нешто слично. Ама затоа обожавам долги обетки во бои кои убаво ми го надополнуваат изгледот. Имам и накит од бело и жолто злато, ама мислам дека премногу сериозно би делувала ако го носам. Повремено ставам златна алка или ланче.