^ Овие се х&м баш вчера ги гледав на нет, стварно имаат прекрасен накит, и многу ефтин. Штета што нема Х&М кај нас .
Од накитот на Н&М вредат само прстените, а и некои обетки, ако се начекаат убави и ефтини. Алките се пластични, овие што се продаваат по неколку(како на сликите погоре) се толку неквалитетни што изгледаат ефтино кога ги ставаш на рака. Има и убави алки, покавалитетни, ама тие се нешто поскапи.
имам мнооогу накит од прстени,алки,ланчиња а особено обетки.Повеќето од нив се бижутерија но имам и парчиња од бело злато а богами и од дрво Обетките ми се омилени ги имам во сите бои,најразлични стилови,за секоја пригода.Порано ко бев средно школо си правев накит и сама и тие ми се едни од најдрагите парчиња.И секако морам да го споменам ланчето од мали зрна кафе кое припаѓало на мојата прабаба изработено во австралија во 1908 год.Фамилјарно наследство ми е и сум горда на него
Ако има некоја вишок пари нека ме контактира за да и дадам информација каде може да ми ги купи овие парчиња! Еден ден и јас ке се вработам ке бидат мои!