_______________ _________________________________________________________________________________________
Обожавам накит особено vintage. Сакам гломазен голем накит што ќе се истакнува. Најмногу сакам да носам обетки.
Зошто ми го снема претходното мислење? т.е. прашав од каде ги наоѓате сликите со накит... ако може некој нека ми каже. еве некои од моите омилени, воедно имам слични вакви....
може да се каже дека и највеќе трошам на накит.од накит најчесто носам алки некогаш и прсетни ама не ја редам цела рака поелегантно ми е еден прстен ама така поголем,ланчиња претежно златни носам или нешто swarovski,a обетки имам повеќе златни и два пара дијамантски , а бижутерија не можам на уши да носам ....
Јас немам поим колку пари имам потрошено на накит, не сакам ни да помислам, дома имам големи 5-6 кутии накит, мислам дека ни ботони не ми е рамен количински. Просто го обожувааам
Не носам накит. До пред некоја година купував обетки, но повеќе не. Имам неколку алки, ланчиња и мал дел од обетки кои знам да ги ставам некогаш, но тоа ретко се случува. Сакам да правам накит, но за мајка ми или за некој друг или пак го правам за мене, но не го носам.