Не сум тип на човек што сака многу да се кинџуросува, па најчесто накитот кој го носам е минимален и не е многу впечатлив. Имам само два три пара долги обетки, кои ете се малку поприметливи. Најчесто носам малечки обетки со циркони, камчиња, во форма на машнички или цветови. И имам неколку кратки ланчиња чии привезоци ги менувам зависно од пригода и расположение. Алки воопшто не поседувам, на рака носам само часовник и прстенче од бело злато.
Најчесто купувам од h&m. Не се високи цените, моделите се убави, супер спој. Обетки не носам. Имам дома 30тина пара најмалку ама не знам, никако да се навикнам на нив. Од Скопје Peacoks, и кога има попусти во Аксесорис. Толку. Оној по..накит Сваровски. Мисаки ги имам отпишано, после неколку рекламации. За бижутерија како Оксет не ми се фрла многу пари. Другите не ме интересираат. Носам часовници. Односносно носам неколку часовници само од сите кои ги поседувам. Не љубам многу ремчиња. Сакам vintage повеќе. Некогаш по 2 на рака, зависи до комбинацијата. Прстени многу! Од накит мислам тоа најмногу носам. Огрлици, алки, обетки доста поретко. Носам две црвени алки како замена за Хамса и Фатима. Некој вид амајлии ми се.
Како можам да си направам вакво ланче со панделка? Се продаваја во Теранова но дури да си купам сите ги продадоја
Многу сакам да носам обетки и ланчиња.. Прстени и не толку... Ааа и алки сакам Најчесто купувам од локални бутици ако начекам нешто убаво.. Исто и од Пикокс делот со накит.. Посебно ми се симпатични ланчињата БУФ Сакам големи обетки со упадлива боја. Пред некој ден си купив округли внатре со некои конци незнам со што.. Ептен ми се свиѓаат.. Од Охрид пред некое време изнакупив ланчиња, за цел живот да имам да ги носам хахахахах Може малце оф топик ќе идам, ама мора да кажам дека мразам злато.. Кога ќе видам некоја се испокитила по раце со злато.. Цели уши од еден до друг крај и се со златни обетки, е тогаш е крајот.