Сакам се што е нежно,несакам некои гломазни ланци Најчесто купувам од авон или од продавница за накит
Да ве прашам девојки,во што ги чувате вашите обетки?Имате ли некој сталoг за нив,затоа што на мене ми се оштетуваат бидејќи ги ставам со останатиот накит,па стално нешто недостига од некоја обетка.Незнам од каде да си набавам нешто вакво
Ацерола,баш деновиве и јас за тоа се мислам и ме мрзи да барам по продавници,па затоа одлучив сама да си направам Земи морска пена,обој ја во која боја сакаш и таму закачувај си ги обетките А доколку сакаш и за алки и нешто слично,би ти рекла да си ставиш и шајки ама обој ги и таму ставај ги алките се надевам ти помогнав..
Во новиот број на Авон има опција за купување приврзок, премногу е убав многу сакам да го купам, како синџир и да ставиш слика. На страна 154-155. Ама многу ми е скап, 550ден под услов да купиш производ од 156 до 179, а тоа е делот со накит, чанти и слично (огромни цени). Сакам да прашам дали некој знае каде може да се најде вакви прврзоци искрено никаде не сум забележала во бижутериите а сакам да купам веќе подолго време. Се извинувам ако е офтопик ама сепак се работи за накит, нели?
ммм накит...обожавам sexy accessories! Најчесто купувам не премногу наџиџан накит, или еднобоен без многу светки, по софистицарно, и во последно време сум луда по долгите ланчиња!
Искрено, шок ме мава кога гледам како остатокот од светот си порачува прекрасен накит од различни сајтови, посребрен, со интересен дизајн, за евтини пари, а ние не можеме да го дозволиме тоа - уште не профункционира како што треба нарачувањето преку нет.
И мене ми е мака.... Инаку женски, во Скопје донеле Betsey Johnson накит. И го има само во една продавничка, во ГТЦ доле, во пролазот кај Ботони, продаваат часовници и парчиња накит. И носат само по еден примерок од колекцијата, а го продаваат по астрономски цени. Пример, јас на нет го гледам прстенчево, кое го посакувам невидено многууууу. Е тука пишува дека е 45 долари. A во продавницава го продале за 4000 и кусур денари. И тоа ми го продале пред нос. Не би дала толку пари, ама ова ми се фати за срце и мака ми е, невидена, што не можам од нет да си нарачам. Патем, еве ви линк, да ѕирнете. Јас веќе две и кусур години наназад си патам за некое нејзино парче..... http://www.betseyjohnson.com/home/index.jsp
речеси никогаш не излегувам без накит едноставно обожавам накит и го комбинирам во секојдневните парчиња на облека што ги носам...
Незнам кој сакаше був ланче има на групер и тоа ефитнија 199, само незнам дали се исти на сликата! еве ја понудата http://grouper.mk/skopje/deal/skyshop-buf Јас ќе се јавам да прашам сакам ист таков како тој од лево вториот, ист во манго имаше порано 800 беше!
провери на битпазар ги имало по 80 - 100ден, јас во ку-во ги купив по 180ден, провери на темата = Каде да си купам?... Па и на попуст плус = помеѓу последните постови е пишувано за нив
да да прочитав, ама не ми се испати да одам до Куманово за ланче! А на бит пазар не сум била, ама ќе видам ако најдам топ, ако не овде е 200 не е скапо па ни разликата не е голема а ми рекоа дека ќе ми чуваат едно такво како што сакам