Накит! Еј .. здраво на сите! Нова сум на форумов и НАЈИСКРЕНО ..Многу ми се допаѓа.. Е сеа имам .. Т.е не баш проблем .. Но ми треба вашата помош... Можете ли да ми кажете каков накит да си купам.?? Не сакам многу груб.. а пак ни многу нежен А исто така неможам да се одлучам што ташна да си купам.. Ај ве молам за помош .. Сигурна сум дека имате супер идеи!!)))) <3
Прво би те советувала да пишуваш со стандартната боја Е сега за прашањето.. одиш во повеќе продавници за накит/бижутерија гледаш, пробуваш, одбираш = купуваш. Сега овде и да ти ставам некоја слика од некој си накит.. истиот не верувам дека ќе го најдеш ... и од каде да претпоставам шо стил имаш
пиши за која пригода ти е...полуматура,свадба или за секој ден??? A и мн е тешко некој да ти каже каков накит може продавници каде што има убав накит па самата да си видиш и одбереш ама вака да кажам каков накит да си купиш,тешко зависи и какво фустаче ќе носиш ако ти е за полуматура
Ммм Брајт ... Ми се свиѓа ... Beautiful87 .. Не е баш за некоја пригода .. Туку онака за секој ден.. Иначе знам дека е многу тешко да се избира накит .. Но редно време е да отидам во продавица и да видам што,како Фала многу срцки...
не знам дали ќе ти се свиѓа ама мене врв ми се полудрагите камчиња ги обожавам посебно тиркиз и песочен камен еве некој слики