Сакам секаков накит,секаков! Највеќе сум по прстените сакам некои интересни и големи,а тука спаѓаат и ланчиња секако.Најмалку сакани ми се обетките,незнам - си имам пирс на увото и доволно ми е. Од накит ова ми е омилено и морам да го имам! Спојлер неможам баш да го доловам ама мислам дека сфативте какво е,го има во рамстор и обавезно ќе си го купам.Клеопатра стајл..
Накитот е како дел од мене.Каде и да одам морам да имам некое парче на мене било тоа обетки,алки,прстени,ѓердани... Уште од бебе мајка ми ми купувала златен и сребрен накит.Го преферирам сребрениот. Кога одам на школо во зима секогаш носам обетки,најчесто бисерни, но обожавам рачна изработка што значи и дека често носам обетки од рачна изработка кои обично се смајлиња,некои знаци како знакот на мирот,знакот стоп итн... Рачните изработки ги купувам од уличните продавачи. Вредниот накит го купувам во Сваровски,преку телефонска испорака од Орифлеим,Аксесори и итн. Во лето секогаш на 2 раце имам најмалку по 6 алки.Секогаш носам обетки со различна големина.Ѓердани не носам често освен еден кој ми е омилен и го носам секогаш.Го носам и често ланчето со був кое многу ми се свиѓа
неможам а да не ставам барем некој ситни обетки или ланче едноставо се чувствувам празно доколку нема нешто од накит на мене како да сум заборавила нешто