па сваровски обично носам.Или ко купувам бижутерија од бершка и зара купувам многу сакам ланчиња, обетки и прстени послабо
Сакам да ве прашам дали некој знае каде можам да купам вакво ланче? Monster Другарка ми ми кажа го наручила преку интернет а не ми кажа како не кажува на никој демек само она имала такво во куманово.. мене ептен ми се засвиѓа ако знае некоја да каже каде можам да го наручам или купам..?
Најди ги на facebook Купи од интернет или Купи од Америка. Они можат да ти извршат онлајн шопинг од која страна сакаш, ти само плаќаш на трансакциска во банка.
Обожавам накит. Имам околу 30-40 обетки и алки. А часовници и ланчиња слабо носам. Така си стојат у фиока.
Обетки носам секогаш, а ланчиња поретко. Некако ланчињата ги заборавам , а и не ми се за секој ден. Си носам во различни бои, ама највеќе има црни и метални. Сакам средноголеми и малечки, не некои многу големи обетки.
Носам мали обетки, ланчиња многу ретко..но сакам бисери во повеќе реда. Сакам саати , алки .. големи прстении.
Спојлер секаде ги има овие бувчињава на сите пазари а и пред ГТЦ има еден што продава накит и кај него мислам дека има.Мислам дека се некаде до кај 100 ден.