Знае некој каде можам да најдам ваква алка за машко? Веќе напнав по сите теми, ама стварно ми требаат, а не знам дали во Македонијава ги има некаде?
Каде да најдам убави обетки од бело злато со малце поголемо камче? Сегашниве ми се жолто злато (кое не го обожавам баш), иако не се приметува бојата многу, сепак бело ми е поубаво. И барам со поголемо камче, зашто овие ми се со маалецко. И слично ланче во комплет сакам.
Малку е офтопик но морав да се снајдам некако, ако некоја феминка е заинтересирана за купување на ланчево нека пише лп Имам премногу ланчиња се мислев барем да ги продадам да не ми седат дома кога не ги носам
Devojki, dali vasata bizuterija na zlatna boja potemnuva? Kako ja odrzavate, mnogu na zlatno si kupuvam i se mi potemnuva...
Се вика раката на Фатима, по името на Фатима Захра, ќерката на пророкот Мухамед. За значењето можеш на интернет да побараш, или доколку имаш некој близок кој е припадник на муслиманската вероисповест.
Каде можам да најдам евтини кратки ланчиња? Не чокери, туку обични метални или со монистра. И да не е бит пазар, далеку ми е ептен, негде во центар, аеродром, ново лисиче...