Златара Рубин кармин порано имаа вакви ланчиња. Јас имам од таму купено сребрено ланче со форма срце. Одамна не сум била и не знам што прозиводи имаат сега.
Не знаев каде да пишам, овде ми се виде најсоодветно Дали некој има купено од Хеленадиа накит? Каде има кај нас? И како се движат цените ? Фала
Зависна сум од накитот, почнувајќи од прстени, ланчиња, обетки, часовници, освен алките. Каде стигнам, таму купувам. Јас не сум јас ако не излезам без накит, па дури и тренерки да носам. Нормално дека не излегувам како сељак, но едноставно не можам да излезам без накит на мене и во такви случаеви се трудам да носам незабележителни мали обетки.
Sakam da ve prasam kade se prodavnicite na Accessories vo Skopje. Porano imase kaj GTC? Sega kade se preseleni?
На гратскиот плоштад пред ГТЦ во зградата каде што беше продавницата OVS имаше ваква продавница (со поглед на страната кон Триумфалната Порта) но не сум сигурна дали е на Accessories. Провери, можеби за таа прашуваш.
Imase pred GTC i od tamu imam mnogu nakit i tasni kupuvano. Ama sega ja nema. Neznam kade e prelocirana.