Претходно многу носев накит обетки и ланчиња, сега поретко ланчиња откако си купив сребрено со името на син ми ретко носам друго. А со обетки сум стална, само по дома не носам, претходно носев и по дома имав едни златни секојдневни ама едната ја загубив. Брошеви исто често носам на марами, на ролки или на сакоа.
Незнам колку е соодветна темава... знаете ли каде можам да најдам кутија за накит поголема со повеќе прегради по можност онлине да порачам? Нешто слично како на сликата.. tnx
Дечки наќитот од Ребека во рамстор позлатен посребрен нешто е? Знаете повеќе инфо, и дали вреди пошо изгор е, али преубав па.
Девојки како сте задоволни од сребрените прстени од ботони? и како им се движат цените? Една пријателка има купено еден сребрен од таму, многу ми се допаѓа, сакам утре да го земам, но глупаво ми беше да ја прашам колку пари е па да знам одприлика.
Здраво, дали некој има купено нешто од ZIA во Капитол и како е задоволен, после колку време потемнува?
Имам обетки ланчиња (бижутерија) од Авон неотворени некористени дали знаете како можам да ги исчистам како поцрнати се
Здраво Дали може да ми предложите златара во Скопје каде има убави, квалитетни прстени од бело злато (да не пожолти прстенот)?