Има и злато колку што знам. За цените, па мерат колку грама е и пресметуваат по цена за грам сребро/злато. Нормални цени имаат, а и добар избор на накит. Дури продаваат и часовници.
Не би рекла. Вистинското сребро не потемнува, додека лажното и те како. Фиоре имаат убави работи но по некое време губат сјај. Имам обетки и прстен од Фиоре.
non stop kupuvam srebro zatoa kazuvam epa ete zasto ti izgubi sijaj a ne treba. Vo carsija e naj evtino da znaes
Девојки, дали знаете некое атеље во Скопје каде што прават/продаваат интересни огрлици од епоксидна смола?
На инста има страна рачна изработка epoxy_handmade by clay https://instagram.com/epoxy_handmadebyclay?utm_medium=copy_link Повели линк преубави огрлици има
Не читав наназад може сте збореле. Глеам ZIA имаат попуст, штанд има во Капитол ама секогаш го одминувам. Некоја со искуство, сакам некое ланче да си купам самк сум скептик да на го најдам истото на Алиекспрес.
Дечки, дали некаде во Охрид во продавниците за бисери може да најдам вакво ланче Обично со само еден бисер.
Во ГТЦ доле на приземје за матура кога барав накит најдов многу убава продавница за накит, ептен убав накит имаше, а и цените беа океј, накит имаше за секаква пригода. Ги изнаносев менѓушите што ги купив од таму. Исто и во Дуки Дасо можеш да видиш во ГТЦ.
Девојки дали знаете дали кај нас има некаде вакви алки charm bracelets? Сакам да си ја купам алката и потоа да си купувам привезочиња. Знам дека Пандора се на истиот принцип ама воопшто не ми се допаѓаат.
Ти благодарам, ги погледнав но гледам дека се слични со Пандора. Јас барам основната алка да е како синџир.