Јас денес порачав од али истата алка што ја имам земено од зиа, плус ланче исто такво за помалку од 6 доларо, да стигне па ќе видам, чисто од радозналост дали се истите…
Здраво, знаете ли каде можам да најдам чокери, би сакала бисерен со камен на средина ? Ќе порачав од алиекспрес, ама во последно време не стигаат нарачките.
Имаш секаде кај што продаваат бижутерија ама не се убави и потемнуваат. Имаа еден период во фиоре вакви модели, побарај, барем се поквалитетни иако може да се поскапи
Здраво, имам гифт шоп и сакам да почнам и со продажба на накит, бижутерија но неможам да најдам магацин, доколку некоја знае некој магацин за бижутерија да ми предложи. Фала
Дали има некој нарачувано од madam accessories mk, на фб? Пишува нерѓосувачки челик па ме интересираат искуства дали губи боја и не зарѓува?
Каде го чувате накитот (поточно ланчињата)? Во кутија некако ми се заплеткани, дел почнав да ги отплеткувам и давајте совети за чување. Овие држачиве некако ме асоцираат на собирање прашина, а и не се утепувам нешто од носење за да ми се пред мене. Сега гледам има и кутија со прегради?
Ако ти се скапи кутиите имаш идеи на интернет за do it yourself, јас направив импровизирана кутија, со прегради од тенок картон и ги ставив во кутија од бонбончиња. Преградите имаат и дно и можам да ги редам едни врз други. Не знам дали добро објаснив
На закачалка од оние со вакум шо се, за да не прам дупки. Странично на регалот ги залепив, а можиш и внатре ако сакаш да не се гледат. За прстени рака од алиекспрес, имаше и во Џамбо. Обетките ми се во големи кутии за накит, внатре кладов стиропор за да не се само така исфрлени.
@Ugly Duckling за прстените и обетките зедов кутии, (додуша три за со ланчињата), ама еве уште отплеткувам и не би да е за џабе.. На регал не ми се лепаат, ќе најдам некоја долгнавеста кутија со прегради.
Јас купив многу убави кутии за чување и помали за патување од дуки дасо. Пред некој месец, мислам дека уште има. Воопшто не беа скапи. Исто има и на битпазар негде да побараш