Zdravo, od koja zlatara vo Skopje imate kupeno belo zlato nakit sto ste zadovolni? Konketno za lance i obetki taka ponezni i poednostavni.
Nekoj dali zel lance so oko od Colarette? Gledam site gi promoviraat Dinev, Maryse i interesna mi e idejata, ama dali e kvalitetno i vredi za tie pari?
Здраво што мислите за marra mk ? Сакам да си порачам нешто онлајн,гледам немаат мн избор,дали се квалитетни парчињата? Дали имала некоја искуство?
Каде можам да купам добар квалитет камче македонски рубин, но да е обработено/избрусено и да не е со дупче за на ланче?
Некој од прилеп да ти каже дали по нивните златари има да се купи. Порано имаше. А инаку во Охрид има два дуќани што продаваат накит со мк рубин
Искрено немам видено. Во охрид прв пат видов и баш се зачудив дека има некој кој прави накит со рубин. У чаршија нема сигурно П.с дур пишував ми текна, на рекорд корал продавницата за накит. На инста ми има излезено дека имаат ланчиња некои со рубин, ама не го знам квалитетот, сепак, може да провериш.