- Мрш да не ти гледам фацата пред очи, ај бриши оти голема ќе га напрааме!и не ми се јавувај оти не ти кревам бее! (без ова не ми поминува ни една кавга со дечко ми) - малеее нешто не сум гушнена, ни бацкана (кога сакам да ме гали дечко ми, демек го потсетувам) - милооооо ного ми те сакам, миличко моичко најсаканко! (е ова ко се осеќам најзаљубена у дечко ми)
-Аманннн веќе се јас па јассссссс -Па гони се у тристаааааааа -Ега да се заркнеш кога ќе јадеш , е така ! -Абе гомно неразбрано ,даааааааааај не ми ги јади коските !!! -Не ме замарааааааајјјјјјј!! -Пукнииииии, цркниииии, ич не ми требаш ! (за лута кога сум) -Ојјјјјј душаааааа -А а а знам јас дека највеќето мош и повеќе ти недостигамм -Цуцееееее пааааааа ,дој да те цунам -Сакамммм да те гушнаммммм етпен јако . -Сакам да сум со тебе паааа. -Ај биди во мене (за радосна кога сум)
Ај губи се. Нејќам да те видам бре идиоте! Не ме замарај.Кретен! Ај,ај,браво.Добар си. АМАН веќе.АМАН!!!! и на крај немам глас. Е,ај оди до продавница. Ај оди донеси ми нешто благичко. Може,може.
- де ајде не ме замарај важиии? - уживај ајде и терај си не ја мисли за мене. - излегуваааааааааааааај - кај мене ме најдееее (за одење во продавница) - е па тебе најубаво ти е да не памтиш - татоооо дај парииии (а пред тоа не сум сакала у продавница да одам) - златооооо ќе те убијам да знаеш (и пак со тешки зборови продолжував ама + насмевка) - дојдииии да те гушнам сега за оваа ....................
де ај не ме замарај(лута) хахахахаххахахххххххххххххххахахахахааххахахахх.(кога се смеам без престан громогласно) де ај треба да се живее у ваа куќа(кога ги смирувам моите) мило ти добричка ли си(со пријателки на фејсбук) идиоту те мразам,зошто не ме сакаш,оти си идиот(кон бившиот)
Со дечко ми На секој негов збор јас викам ДОБРО или ОК... (кога сум налутена) Сонце мое најмило не си свесен колку премногу те сакам (кога сум среќна) Муцке... знајш шо... ај да одиме... или ај да... (кога сакам да добијам нешто) Дома Оставете ме, не сакам со никого да разговарам денеска, нервозна сум (кога сум нервозна) Мамоо/Татоо дојди да те бакнам... ама ептен те сакам (кога сум среќна) Ја пуштам песничката „Кога се лути тато“ (кога сакам да добијам нешто и секогаш успева ) Во друштво Ај бе не сте салам вие! Гледај ваму... и објаснувам (кога сум лута) Озбилно?! Јес јес јес... Супер си, кис. (кога сум среќна) А кога сум лута на некого со кој си пишувам на мсн оставам аутомесиџ дека јадам, или спијам, или учам...
Не сум лута ама не сум расположена сега остави ме... (лута) Многу те сакам сонце (заљубена) (трепкам) (изнервирана)
и шо сега,мислиш дека постигна со ова нешто !? (луто) Ајде маче на кафе да ти гледам за секс (напалено и заљубено)
абе ке дојдам ке ти ја распарчам главата од мониторот, делчињата нема да можеш да си ги споиш. Подмолно, простачко, утнато ѓубре. Ете така да знаеш уфф колку ми недостасуваат твоите погледи...ТЕ САКАМ ке сватиш ли некогаш ?
Ууфф што ме нервираш. Леле ќе те убијам, ќе те заколам да те снема од овој свет бар да не те глеам секој ден и така да ме игнорираш. Шо е бе денес не ме приметуваш а ?! Ако, ако и сеа ни на фб не пишуваш а ? А вчера друга приказна! Море и јас сама сум си крива, ама што да правам кога толку ме привлекувааш проклето, ѓубренцее едноо!! Ахх, ама сепак ми фалиш толку, толкуу многу и сакам бар еднаш да те гушнам, до сеа не сум те гушнала а знам дека нема ни да можам.. се останува на дај да пукне ебате.. али ипак неможам да одолеам кога така подолго ќе ме погледнееш со тие очињата и јас коа ќе се заглеам и наеднаш ќе тргнам поглед и неможеме ни двајцата да издржиме а да не се насмееме. Ме зацрвенуваш бре чоек! И не ме викај веќе така, нагалено глупо е .. и за крај посакувам да можев еднашш да те гушнам ама, животт...
Што? До мене е или темата е стварно глупа и без поента? Ај некако појаснување што се прави. Нешто као што ме прави среќна, а што лута? Ок, :up: на youtube ме прави озабена, а own: лута.
Ке ме бара некој ден но дали ќе ме најде прашање е? Више не сакам да го видам готово е засекогаш... еве ако уште еднаш сепожалам вака ми рече, така е да ми удрите сите по еден шамар (кога сум лута кога им кажувам за него нешто на другарките) Јее се смиривме конечно уф ма колку го сакам абе како да му се лутиш де ај кажи (кога сум среќна кога им кажувам на другарките за него) А него дирекно никогаш не сум му рекла ништо ако се скараме само ќе речам Ок или Добро.....
преку глава ми е од твојата игра топло ладно уфф колку ми недостасуваат твоите погледи...ТЕ САКАМ ке сватиш ли некогаш ?