аха добро како сакаш--да де ти знајш дека таке треба,е браво оди по нив(лута) мила ке биде ако што сакаш ти така ке правиме(најсрејкна) ма добро ти си виновна,,ти многу кажуваш како сто ти одговарат тебе,,ма оди....ти вака ти онака(тажно лута)
Не сум била единствена што не може да ја свати темава и што мисли дека е најглупата тема некогаш Немам зборови..
Еј, ај не ми мрчи да не ти дојдам ко комарец на ѕид да те залепам . (луто, кога сакам да тепам и ми доаѓа преку глава од некој) После викаат дека не си била добра пријателка, ај оди гони ги, не вреди да се нервираш за нив (демек добро )
Нервозна,лута: -Добро ај, ти си знаеш.. Ќе речеш после „Миличка ми рече дека ќе биде така, требаше да ја послушам“! -Сеедно, што сакаш прави! Среќна: -Аааа душиче мое, тебе Миличка многу те сакааа, знаеш?
Го мразам , го мразам , уффф , стока една , нека цркне , говедо одвратно ( лута ) лелеллеле јес јес јес те сакам сакам сакам сакам најнајнајнајвише на свет ( среќна ) P.S- вака ( 2 ) се изразувам најчесто со другарка ми или понекад * ретко со сестра ми
Тажна: Добро ама барем кажи ми зошто, неможам вака ќе пукнам.... Лута: Ако бе ако, господ е голем Среќна: (насмеана од 6ка до 6ка, нема зборови од радост) Љубоморна: Мациии бееее.....(и очи му затворам или јас тажно вртам глава на страна)
тажна: е добро де па и ти не ми викај нервозна: господ гледа па враќа па така да ќе си седам мирна среќна:ма денеска ве сакам сите
..Еј тргнете ми ја/го од пред очи неможам га ја/го гледам...Еј ќе ти ја пукнам една жими се ..(лута) Аииии денов најубав ми еееееее (среќна)
Ај мании ми се да не ти пукнам една левицаа ( лута ) срцкаа мојаа,те сакамм маа ( среќна вака на другарката најчесто )
Лутаизлегувам од собата,и трскам врата),Гајле ми е,Глупаци,Умрете. Среќна:Скокам низ соба,и викам се ми е Лелееее..... .