Намалена желба за секс

Discussion in 'Секс' started by marti.cookie, Jan 11, 2010.

1. traveler

traveler Истакнат член

ne e tocno

2. LiberianGirl_

LiberianGirl_ Активен член

Не велам дека е точно,само дадов мое мислење.

traveler likes this.
  3. Soncka :)

Soncka :) Истакнат член

Јас со првиот дечко идев 2 години и на почетокот ни беше супер имавме секс 4-5 пати во неделата и убаво ми беше ама како поминуваше време ја губев желбата и мене не ми се ни помислуваше на тоа и почнавме многу да се караме за тоа и имавме 1-2 во неделата. Сега со овој дечко сум 8 месеци во врска и си имаме нормално секс некогаш се дешава и секој ден во неделата и не ми пречи, понекогаш се дешава и едвај да чекам да дојде време да го видам :D:$:$ незнам зашто е така според мене е до личноста колку уствари ти е убава врската со него па со тоа и све друго околу врската:)

BoyL likes this.
  4. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Ги читав сите мислења нагоре и скоро сите имаат периодичен проблем, но јас од кога сум родена немам желба за секс. Сум била со повеќе партнери и буквално со сите било исто. Не е до нив, до мене е. Се случува да добијам желба но таа трае само 3 минути и потоа "се сушам" , све нешто почнува да ме боли. Јас никогаш немам свршено во животот.. Плус што сум си срамежлива и све оставам на партнерот. Никогаш прва не сум била иницијатор за секс, и сум многу мртва. Секако бидејќи немам желба, не можам да глумам, да рипам, да стенкам и скоро секогаш сум имала проблем ради тоа. Кој дечко сака мртва женска во кревет? 25 год.имам веќе, до пред некое време можеби не сум се замарала, но стварно преку глава ми е веќе не знам што да правам ;(

5. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Греота е за 25 години и неколку сменети партнери да немаш доживеано оргазам никогаш.
    Веројатно не знаеле што прават, ти се немале посветено доволно за да те 'разгорат', и терале механички за нивен кеф.

6. Tina22m

Tina22m Активен член

Првин истражи си го телото сама, мастурбирај, допирај се, гледај се гола во огледало па потоа коа ќе си посамоуверена и помалце срамежлива пробај со партнер.

Davidmfo, Hristov and Darlingzz like this.
  7. newme

newme Истакнат член

Jas i decko mi na pocetok odnosno prvite 2 godini imavme mn cesto seks po pojke pati na den,ama ne se gledavme sekoj den mozi i zatoa bese pogolema strasta. Jas bev taa koja ne mozese da se nasiti ,a toj bese normalen da recam . Sega e toj isto kako porano ,a mene mi e pomala zelbata no sepak ne e izgubena.od koga pocnavme zaedno da zivejme i sekoj den da sme zaedno mi se namali zelbata .Ne znam dali e od karanicite ili hormonsko poremetuvanje .Ne znam kolku cesto imame , znam deka nekogas se godi da nemam zelba nedela dena ,a nekogas pet dena po red imame. Nekogas vo denot i dva pati ...
    Sepak e kade kade namalena mojata zelba . Ne deka ne mi e privlecen ,tuku porano me privlekuvase mnogu toa sto izgledase kako " bad boy" ( energijata negova bese poinakva), a so tek na vreme od koga sfativ deka toa bese negovata maska da recam i nekako ne e ist efektot .Plus kavgite ne bea izmegu nas na pocetokot tolku cesti.
    Ne znam dali e normalno ,4 godini sme zaedno ...

diskreten32 likes this.
  8. MarijanaKolevska

MarijanaKolevska Истакнат член

Neka ne masturbira nedela dena, probajte novi pozi, gledajte porki zaedno, obleci se za nego vo nesto seksi ili pa i toj neka stavi nesto fraerski, pustete neso od tyga, eksperimentirajte:)